29 / 03 / 2024

Yorpet Petrol İnşaat Enerji Anonim Şirketi NEREDE

Yorpet Petrol İnşaat Enerji Anonim Şirketi NEREDE

Yorpet Petrol İnşaat Enerji Anonim Şirketi Sami Yorulmaz, Recep Yorulmaz ve Durmuş Yorulmuş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Brent petrolün varil fiyatı 89,50 dolar seviyesinde işlem gördü

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı 89,50 dolar olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar oldu? 19 Ekim Perşembe brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrol dün 93 dolara kadar yükselerek kapanışı 91,50 dolar seviyesinde yaptı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 19 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı...

Brent petrol İsrail-Filistin çatışmasının etkisiyle yön arayışında! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu?

Brent petrolün varil fiyatı cuma günü 91 dolara kadar yükselirken günü 90,89 seviyesinde kapattı. Brent petrolün varil fiyatı bugün geriledi. Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 16 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı.

ABD'nin ticari ham petrol stokları 10 milyon arttı! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar?

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 10 milyon 200 bin varil artış kaydetti. Hal böyle olunca gözler güncel petrol fiyatlarına çevrildi. Bugün brent petrol yükseldi mi, düştü mü? 13 Ekim brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu?

Brent petrolde son dakika: Brent petrolün varil fiyatı 87,51 dolar oldu! 

Brent petrolün varil fiyatı dün 89 dolara kadar yükselirken, günü 88,15 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün düne göre yüzde 0,72 düşüşle 87,51 dolar oldu.

Çelikoğulları Petrol İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikoğulları Petrol İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Çelik ve Onut Can Çelik ortaklığında kuruldu.

Brent petrolün varil fiyatı son bir ayın en düşük seviyesinde!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen brent petrolün varil fiyatı 88,79 dolara gerileyerek son bir ayın en düşük seviyesini gördü...

Petrol fiyatları düşüyor! Brent petrol bugün ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 91,48 dolara kadar yükselirken günü 90,70 dolar seviyesinde tamamladı. Peki Brent petrol ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı.

Cft Grup Petrol İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cft Grup Petrol İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Turan tarafından kuruldu.

Suudi Arabistan kesintiyi uzattı, brent petrolün varil fiyatı 90 doları aştı!

Suudi Arabistan, Temmuz ayı itibarıyla uygulamış olduğu günlük 1 milyon varil gönüllü petrol üretimi kesintisini sene sonuna kadar uzattığını açıkladı. Yaşanan bu gelişmeyle brent petrolün varil fiyatı 90 doları aştı...

Brent petrolün varil fiyatı 88,92 dolara çıkarak resmen rekor kırdı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen brent petrolün varil fiyatı, Suudi Arabistan ve Rusya'nın arz kesintilerine Ekim ayında da devam edeceği endişeleriyle 88,92 dolara çıkarak geçen sene kasım ayından bu yana en yüksek seviyeleri gördü.

Petrolün varil fiyatı 100 dolar mı olacak? Petrol fiyatlarında şok gelişme...

Petrol fiyatları, üst üste üçüncü haftayı da yükselişle kapatmaya hazırlanırken petrolün varil fiyatına 100 doları aşabileceği konuşulmaya başlandı. Petrol fiyatlarında şok gelişme. İşte detaylar...

Brent petrolde son durum ne? Brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 14 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı, dün 81,75 dolara kadar yükselerek, günü 81,36 dolardan kapattı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varili kaç dolar oldu? 14 Temmuz 2023 brent petrol varil fiyatı.

Yorpet Petrol İnşaat Enerji Anonim Şirketi NEREDE Haberi

Yorpet Petrol İnşaat Enerji Anonim Şirketi NEREDE


Yorpet Petrol İnşaat Enerji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sami Yorulmaz, Recep Yorulmaz ve Durmuş Yorulmuş tarafından kuruldu. 


Yorpet Petrol İnşaat Enerji Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü petrol, petrol türevleri; benzin, motorin, gaz yağı, fuel oil, solvent, jet yakıtı gibi akaryakıt ile madeni yağlar, gresler vb.alımını, satımını yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım, dolum tesislerini kurmak. 2-Akaryakıt istasyonları açmak, işletmek, yıkama yağlama servis istasyonları kurmak. 3-Petrol ofisi ve benzeri kuruluşların bayiliğini almak, 4-Her türlü sıvılaştırılmış petrol gazi (LPG), oksijen gazı, eton, argon, helyum ve diğer asal gazların taşlanması, depolanması, muhafazası, dolum tesislerinin kurulması. 5-LPG satış istasyonları açmak. Servis hizmetlerinde bulunmak. Benzin ile çalışan araçların LPG ye dönüşümünü yapmak, bunun için kullanılacak her türlü malzemenin ithalatını, ihracatını yapmak....