26 / 04 / 2024

Yota Trigoni yunanistan

Yota Trigoni yunanistan

Yunanistan'ın ünlü iş kadınlarından ve iktidardaki Yeni Demokrasi Partisi Oniki Adalar Sorumlusu Yota Trigoni, Türkiye'deki iş bağlantıları nedeniyle baskılara maruz kaldığını iddia ederek istifa etti..

Yunanistan'da inşaat sektörü krizden etkilendi!

Yunanistan'da inşaat sektörü de krizden etkilendi. Hükümetin, inşaatçılara hak edişlerini ödemeyi yılbaşından bu yana durdurması ve son zamanlarda uygulanan sermaye kontrolleri ile bankaların kapalı tutulması sektörü zora soktu.

Yunanistan'ın adaları satılıyor mu?

Zor bir dönemden geçen Yunanistan’ın adalarının satıldığı yönündeki efsane Türk-Yunan İş Konseyi Başkanı Bilgen’in de önüne gelmiş. Bilgen’e 7 milyon Euro’ya ada satmak istemişler.

Yunanistan Türk Akımı'na dahil oluyor!

Rusya, Türk Akım boru hattı projesinin Yunanistan'a uzatılması için bugün Yunanistan ile hükümetler arası anlaşma imzalayacak.

Türkler ev almak için Yunanistan'a akın ediyor!

Krizle boğuşan 'Komşu'da evler haraç mezat satışa çıktı. 50 bin euroluk konutlar 18 bin euroya kadar düşerken, fırsatı kaçırmak istemeyen Türkler ev almak için Yunanistan'a akın ediyor

Fitch Ratings Yunanistan'ın kredi notunu teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Yunanistan'ın yerli ve yabancı para cinsinden uzun vadeli kredi notlarının "CCC" seviyesinde korunduğunu bildirdi..

Yunanistan Pire limanı için ihaleye çıkacak!

Yunanistan’ın, Alman operatör Fraport ile bölgesel havaalanları açılması için 1.2 milyar euro’luk anlaşmayı hızlıca sonuca ulaştırmaya ve Pire limanının çoğunluk hissesi için yeniden ihale açmaya hazır olduğu belirtiliyor.

İzmir'deki Yunanistan Başkonsolosluğu binası restore ediliyor!

İzmir'de 1'inci Kordon'daki Yunanistan Başkonsolosluğu olarak hizmet veren tarihi binanın restorasyonuna başlandı. Yunanistan'da 2012 yılındaki ekonomik krizden çıkmak için yurt dışında sahip olduğu 30 gayrimenkulün satılacağı haberleri çıktı.

İzmir'deki Yunanistan Başkonsolosluğu binasına restorasyon!

İzmir'de 1'inci Kordon'daki Yunanistan Başkonsolosluğu olarak hizmet veren tarihi binanın restorasyonuna başlandı.Yunanistan 'da 2012 yılındaki ekonomik krizden çıkmak için yurt dışında sahip olduğu 30 gayrimenkulün satılacağı haberleri çıktı.

İzmir'de Yunanistan Konsolosluk binası restorasyonu başladı!

İzmir 'de 1'inci Kordon'daki Yunanistan Başkonsolosluğu olarak hizmet veren tarihi binanın restorasyonuna başlandı.

Standard & Poor's Yunanistan'ın kredi notunu düşürdü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Yunanistan'ın kredi notunu "B-"den "CCC+"ya düşürdü, görünümünü "negatif"te bıraktı...

Yunanistan'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı 741 bine ulaştı!

TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) verilerine göre 10 yıl önce Yunanistan'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı 584 bin iken, bu rakam yüzde 42 artarak 2014'te 830 bine ulaştı.

Yunanistan, Türkiye ziyaretlerinin artarak sürmesini istiyor!

Son yıllarda villa kiralayan, 5 yıldızlı otelleri tercih eden, gurme seyahatler yapan Türk turistlerden çok memnun olan Yunanistan, bu ziyaretlerin artarak sürmesini istiyor. Her iki ülkenin hedefi de bu yıl karşılıklı ziyaretleri 1 milyon kişiye çıkarmak

Yunanistan Türkiye'den zengin turist bekliyor!

Ekonomik krizin derinden sarstığı Yunanistan, zor günleri iddialı olduğu turizm atağıyla atlatmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Yunan turizmciler Türkiye 'den daha çok turist göndermesini bekliyor.

Yota Trigoni yunanistan Haberi

Yota Trigoni yunanistan


Yunanistan’ın ünlü iş kadınlarından ve iktidardaki Yeni Demokrasi Partisi’nin (ND) Oniki Adalar bölge sorumlusu Yota Trigoni, Türkiye’deki iş çevreleriyle ticari ilişkileri nedeniyle büyük baskılara maruz kaldığını iddia ederek, görevinden istifa etti. 


İstanbul’da Ayasofya Müzesi yakınlarındaki bir otelin hissedarlarından olan Trigoni, bunun için "görülmedik saldırılara maruz kaldığını" savunarak siyasi hayatına son verdiğini açıkladı. 


İstifa kararıyla ilgili Yunan basınına açıklama yapan Trigoni, "Son zamanda iş hayatımla ilgili görülmedik saldırılara maruz kaldım. Bir Türk otelinde hissedar olmam sorun yarattı. Bazı kişiler bunun siyasi kimliğimle bağdaşmadığını iddia etti. Oysa bu yeni değil, ben üç yıldan beri bu otelin hissedarıyım. Bu durum, partimin Güney Oniki Adalar örgütlenme sorumlusu görevimden istifa etmeme neden oldu” dedi. 


Yunanistan’da, kısa süre önce “Athens Trough my eyes” adlı fotoğraf sergisiyle sanat alanında...