24 / 04 / 2024

yozgat organize sanai bölgesi icradan satılık

yozgat organize sanai bölgesi icradan satılık

Yozgat İcra Dairesi, Yozgat Yerköy'de bulunan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikayı satışa çıkardı. 9 bin 998 metrekare yüzölçümlü fabrikanın toplam satış bedeli 4 milyon 900 bin 500 TL olarak belirlendi.

Yozgat'ta inşa edilecek OSB için 38 milyon TL kaynak!

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi'nde inşası planlanan Fuat Oktay Organize Sanayi projesi için bakanlık tarafından 38 milyon 100 bin TL kaynak ayrıldı.

Yozgat Bozok OSB'de 35.2 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi 123 hektarlık alanına ait altyapı yapım işi, 35 milyon 220 bin TL kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Yozgat Havalimanı 2022'de açılacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde bir dizi açılış ve temel atma törenine gitti. Törende konuşan Oktay, "Tamamlandığında yıllık 2 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak Yozgat Havalimanı'nı Ekim 2022de hizmete açmış olacağız" dedi...

Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat OSB'de yükseliyor!

Türkiye’de ilk 10 firma arasında yer alan Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa ediliyor. 20 bin metrekare alan üzerinde kurulan fabrika inşaatının yüzde 50'si tamamlandı.

Yozgat OSB yatırımcıları bekliyor!

1993 yılında kurulan Yozgat Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıları bekliyor. 96 parselden oluşan OSB'nin yarısı hala boş.

Erensan’dan Yozgat'taki dönüşüme destek!

Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesislerinde üretimini sürdüren, Erensan’ın Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Eren, kentsel dönüşüme tam destek verdiklerini vurguladı.

Yozgat OSB'de icradan 4.96 milyon TL'ye satılık fabrika!

Yozgat İcra Dairesi, Yozgat Yerköy'de bulunan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikayı satışa çıkardı. 9 bin 998 metrekare yüzölçümlü fabrikanın toplam satış bedeli 4 milyon 900 bin 500 TL olarak belirlendi.

Yozgat'taki eski askerlik şubesi binası restore edilecek!

Yozgat'ta Osmanlı döneminden kalan ve bir dönem askerlik şubesi binası olarak kullanılan tarihi binanın restore edileceği bildirildi.TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Yıldız ve Milli Saraylar Kurulu üyeleri,tarihi binada incelemelerde bulundu...

Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi'ni Inrema ve AYN Group organize edecek!

Emlak Konut GYO'nun katılımcıları arasında yer aldığı Kuveyt Gayrimenkul Zirvesinin hazırlıkları hızlandı. iki ülkenin sektör temsilcilerini buluşturacak zirveyi Türkiye'de Inrema ve AYN Group organize edecek....

Iğdır Organize Sanayi Bölgesi 'nde alt yapı yapım işi ihale edilecek!

Iğdır Merkez (Tevsii) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığından: Iğdır Merkez Organize Sanayi Bölgesi 'nde alt yapı yapım işi ihale edilecek, ihale 22 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.

25 yeni organize sanayi bölgesi kuruluşu için başvuru yapıldı!

Sanayi Bakanlığı'na 25 yeni organize sanayi bölgesi kuruluşu için başvuru yapıldı. 10 tarım ihtisas OSB'si Sanayi Bakanlığı yetki alanından alınarak Tarım Bakanlığı'na bağlandı. Bundan sonra kurulacak tarım OSB'ler de Tarım Bakanlığı bünyesinde olacak...

Yozgat'ta satılık arsa 1 milyon 353 bin TL!

Yozgat'ın Merkez ilçesinde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 353 bin lira olarak belirlendi. Arsanın satışı açık artırma usulüyle 26 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Manisa Organize Sanayi Bölgesi cazibe merkezi olacak!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi, 45 yıllık deneyimi, kapsamlı, kaliteli ve uygun maliyetli hizmet ve altyapı olanakları, uluslararası havaalanına, limanlara, çevre yollarına, turistik yerlere ve İzmir'e yakınlığı avantajlarına sahiptir.

yozgat organize sanai bölgesi icradan satılık Haberi

yozgat organize sanai bölgesi icradan satılık

T.C. YERKÖY İCRA DAİRESİ 2012/188 TLMT.
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri    : Yozgat İl, Yerköy İlçe, 130 Ada No, 9 Parsel No, Tereli Mevkii Mahalle/Mevkii, Saray Köyü, Tapuda Prefabrik Fabrika ve Arsası olarak kayıtlıdır. Yozgat iline yaklaşık 25 km. mesafededir. Saray Köyünün 3 km batı kısmında Yozgat Organize Sanayi Bölgesi olarak bilinmektedir. Parsel üzerinde 64,40*60,00=3.870 m2 alana sahip tek katlı prefabrik fabrika binası ve 2 katlı idari bina bulunmaktadır. İdari bina 2 katlıdır. Dış cephesi sayding giydirme cephe kaplamalıdır. Pencereler ahsap desenli PVC doğramalıdır. Çelik yapı sistemilidir. Yer döşemeleri mermer ve granit kaplamalıdır. Alt katta 3 adet büro, arşiv ve wc bölümü bulunmaktadır. Büro araları PVC bölme duvarlıdır....