25 / 04 / 2024

Ytong türkiyenin 50. yıl kutlamaları

Ytong türkiyenin 50. yıl kutlamaları

Türkiye'de 50'nci yıllarını kutlarken konutlarda bugüne kadar 10 milyar doları aşkın bir eneıji tasarrufu sağladıklarını iddia eden Genel Müdür Gökhan Erel, Ulaşmış olduğumuz 2 milyon metreküp Ytong malzemesi üretimi kapasitesine sahibiz..

Seçimden sonra benzin fiyatları ve motorin fiyatları katlanacak: Akaryakıt fiyatları 50 TL'yi aşabilir! Zamlar kapıda!

'Seçim sonrasında benzin ve motorin fiyatları ne olacak?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Ekonomist Remzi Özdemir, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

ŞOK’ta indirimler üst üste geldi! pilavlık pirinç 17 TL’ye, yeşil zeytin 39 TL’ye, süt 14,50 TL’ye düştü!

ŞOK, yeni yayımladığı aktüel ürünler kataloğunda 14 Haziran’dan itibaren indirime girecek ürünlerini tanıttı. Bu doğrultuda, 14 Haziran Çarşamba gününe özel, pilavlık pirinç 17 TL’ye, yeşil zeytin 39 TL’ye, süt 14,50 TL’ye düşecek. İşte 14 Haziran Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

Huawei Mate 50 Pro'nun fiyatı 4 bin TL birden düştü!

Huawei Mate 50 Pro, Huawei'in online satış platformunda büyük bir fiyat düşüşüyle karşılaştı. Mate 50 Pro'nun fiyatı aniden 4.000 TL düşerek kullanıcılar için daha uygun bir hale geldi.

İşte, otomobilde en gözde modeller! Yakıt tüketimi, fiyat/performans ve yatırım açısından en favori araçlar hangisi?

Şikayetvar Türkiye genelinde 43 marka ve 995 otomobil modeline ilişkin tüketicilerin memnuniyet seviyesini araştırdı. 50 bini aşkın kullanıcı ile yapılan anket sonucu ile sürücülerin tasarım, yakıt tüketimi, fiyatı, performansı ve çeşitli kriterler açısından en gözde olan modeller ortaya çıktı.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Türkiye’nin ikinci el araç piyasasındaki sıralaması belli oldu!

Türkiye’nin ikinci el araç piyasasındaki sıralaması belli oldu. Türkiye; 50 milyar dolar büyüklüğündeki ikinci el araç pazarıyla Avrupa'da İngiltere, Fransa ve Almanya’nın ardından dördüncü sırada yer edindi.

Ytong Ev’den Marmara Bölgesi’ne özel Gürgen Evi!

Türk Ytong, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrası müstakil evlere yönelen konut tüketicileri için hızlı inşa edilen güvenli bir yapı sistemi geliştirdi.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Dekorasyon için anlaştığım kişi dolandırıcıymış bende suçlanabilir miyim? 

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Villa dekorasyonu için biriyle anlaştım.50 bin TL'lik gerekli malzemeleri almaya birlikte gittik. Kendisi parayı alıp 1000 TL kapora bırakıp gitti. Kişi dolandırıcı çıktı.Şimdi benim hakkımda dava açıldı. Burada ben suçlanabilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

TOKİ 50 bin sosyal konut için merak edilen başvuru şartları!

TOKİ'de büyük kampanya dönemi başladı. TOKİ, 67 şehirde, 140 projeyle yürütülecek 50 bin yeni sosyal konut hayata geçirmek için düğmeye bastı.

TOKİ 50 bin konut Denizli 2019!

TOKİ, 67 şehirde, 140 projeyle yürütülecek 50 bin yeni sosyal konut için talep toplama başladı. Peki TOKİ Denizli 2019 fiyatları ne kadar? Ödemeleri nasıl yapılıyor? İşte TOKİ 50 bin konut Denizli 2019 detayları...

TOKİ 50 bin konut projesine 10 bin 820 başvuru geldi!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, 67 şehirde, 140 projeyle yürütülecek 50 bin yeni sosyal konut hamlesine 10 bin 820 başvuru geldiğini açıkladı. Bulut, "Başvuru sayısını tahmin edemiyorum. 50 binin 10 katına kadar da çıkabilir" dedi.

TOKİ'den 50 bin sosyal konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde 67 şehirde 140 projeyle yürütülecek 50 bin yeni sosyal konut hamlesini başlatıyor.

Ytong türkiyenin 50. yıl kutlamaları Haberi

Ytong türkiyenin 50. yıl kutlamaları


Türkiye'de 50'nci yıllarını kutlarken konutlarda bugüne kadar 10 milyar doları aşkın bir eneıji tasarrufu sağladıklarını iddia eden Genel Müdür Gökhan Erel, "Ulaşmış olduğumuz 2 milyon metreküp Ytong malzemesi üretimi kapasitesi ile yılda 150 - 200 bin konut için malzeme üretebiliriz" diye konuştu 


Ytong malzeme üretiminde, Avrupa'nın ikinci büyük üreticisi konumunda olan Türk Ytong, 50'nci yılını kutluyor. Sektörde yüzde 60 pazar payıyla lider konumda olduklarını belirten Türk Ytöng Sanayi Genel Müdürü Gökhan Erel, yüksek ısı yalıtımına sahip Ytong ürünlerinin kullanılması ile Türkiye'de konutlarda 50 yıl boyunca 10 milyar doları aşkın bir enerji tasarrufunun sağlandığını iddia etti. 


Firma olarak 2012 yılında inşaat sektörünün büyüme hızının üzerinde bir büyüme gerçekleştirdiklerine değinen Erel, "Geçen yıl, hedeflerimiz açısından oldukça verimli geçti. Şu an 2 milyon metreküp...