19 / 04 / 2024

Yücesoy İdeal Ofis fiyatları

Yücesoy İdeal Ofis fiyatları

14 Temmuz Cuma basına tanıtılacak olan İdeal Ofis Yücesoy projesi toplam 102 adet ofisten meydana geliyor. İzmir İdeal Ofis Yücesoy fiyatları 399 bin TL'den başlıyor.

Atatürk'ün tasarladığı köy projesi Danimarka'da uygulandı! İşte İdeal Cumhuriyet Köyü

Mustafa Kemal Atatürk vefat etmeden önce 1937 yılında Türkiye'yi temelden kalkındırmayı amaçlayarak 'İdeal Cumhuriyet Köyü' projesini yaptı. Bu proje Danimarka'da uygulanarak tüm dünyaya örnek oldu. İşte Danimarka'da bulunan İdeal Cumhuriyet Köyü...

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Yücesoy Kuzeyşehir'de teslimler başladı!

 22 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çeken İzmir Yücesoy Kuzeyşehir projesinde daire teslimleri başladı. 

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi  Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  İsmail Yücesoy tarafından kuruldu.

Zsy Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Zsy Yapı Denetim Limited Şirketi  Sancaktepe’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Yusuf Yücesoy tarafından kuruldu.

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

İzmir'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Mahalle projesinde anahtar teslimleri başladı

Türkiye’nin ilk dev hobi köyü Gölbaşı’nda kuruluyor!

Atatürk'ün ölmeden önce 1937 yılında tasarladığı Türkiye'yi temelden kalkındırmayı amaçlayan 'İdeal Cumhuriyet Köyü' projesi Gölbaşı’nda çalışmalara başlıyor.

Ankara'da ‘İdeal Cumhuriyet Köyü’ kuruluyor! 2 bin dönüm alanda hobi bahçeleri yapılacak!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı MHP’li Şimşek, Atatürk’ün 83 yıl önce tasarladığı ‘İdeal Cumhuriyet Köyü’nü kurmak için çalışmalara başladı. Hedef tarıma destek olmak.

Blueground yatırım fonunu 28 milyon dolara yükseltti!

İdeal lokasyonlarda özenle seçilmiş mülkleri kiralayıp eşyalı dairelere dönüştüren Blueground, New York merkezli ünlü girişimci Kevin Ryan'dan alarak toplam yatırım fonunu 28 milyon dolara yükseltti.

Trakia Yapı İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trakia Yapı İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 250 bin TL sermaye bedeli ile A.Çetin Yücesoy ve Zülküf Ayık ortaklığında kuruldu. 

Cem Yücesoy: Konutta balon yok!

İzmir'in geleceğine ve potansiyeline güvendiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “İzmir'de diğer şehirlerdeki gibi konut balonu yok. Işıkları yanmayan yeni proje de bulunmuyor'' diye konuştu.

Yücesoy’dan insana dokunan projeler!

1989 yılında İzmir'de kurulan ve bugüne kadar 40'ın üzerinde prestijli projeyi hayata geçiren Yücesoy Mühendislik, "İnsana dokunan projeler üretmek" mottosuyla İzmir'e değer katıyor...

Memenen Kuzeyşehir Koru fiyat!

Memenen Kuzeyşehir Koru fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İzmir'in Memenen ilçesinde hayata geçirilen proje Yücesoy Mimarlık imzasını taşıyor. 

Yücesoy İdeal Ofis fiyatları Haberi

Yücesoy İdeal Ofis fiyatları

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan İdeal Ofis Yücesoy projesi toplam 102 adet ofisten meydana geliyor. Projede her ofisin kendine ait balkonu bulunuyor. 


14 Temmuz Cuma günü lanse edilecek olan İzmir İdeal Ofisleri 399 bin TL'den satışa sunuluyor. Yücesoy İdeal Ofis büyükleri 75 ile 112 metrekare arasında dizayn ediliyor. 


Zemin+7 kat şeklinde yükselen İzmir İdeal Ofis projesi Ankara Caddesi üzerinde Vakıf Bankası ve Gümüş Plaza'nın arasında yer alıyor. Proje 5 bin 100 metrekare alanda inşa ediliyor. 


Yücesoy Mühendislik imzası taşıyan İdeal Ofis Yücesoy projesinin 2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor.  


İdeal Ofis Yücesoy'da ofis sahiplerine 3 adet toplantı odası, vale hizmeti, her kata özel servis elemanları, dinlenme alanları, iç bahçe, lobi alanı ve resepsiyon gibi hizmetler de sağlanacak.