29 / 03 / 2024

Yüksekdağ Çamlıca fiyat

Yüksekdağ Çamlıca fiyat

Yüksekdağ Çamlıca fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

A'la Çamlıca 2'de yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

A'la Çamlıca 2 projesinden konut sahibi olmak isteyenler lansman dönemine özel olarak sunulan yüzde 12 indirimden yararlanabiliyor. Yatay mimarisi ile dikkat çeken A'la Çamlıca 2'nin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Bakan Karaismailoğlu son dakika açıklaması: Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022!

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022 detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1.230 adet konut ve 40 adet ticari alan yer alıyor. 

Panaroma Çamlıca Evleri nerede? Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi!

Panaroma Çamlıca Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Büyük Çamlıca 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Büyük Çamlıca, Küçük Çamlıca Plan Bölgesindeki Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi!

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte ön talep toplanan Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesiyle ilgili merak edilen detaylar...

Yüksekdağ Çamlıca fiyat Haberi

Yüksekdağ Çamlıca fiyat

Yüksekdağ, İstanbul'un en değerli semtleri arasındaki Çamlıca’da hayata geçireceği yeni projesi için start verdi.

İsmi Yüksekdağ Çamlıca olarak belirlenen proje için ön talep toplanıyor. Yüksekdağ Çamlıca fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 

Yüksekdağ Çamlıca fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bazı bilgiler verelim.

Yüksekdağ imzası taşıyan Yüksekdağ Çamlıca projesi 10 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Yüksekdağ Çamlıca projesinde 36 seçkin aile yaşayacak. Projede  4,5 oda 1 salon tip üniteden 6,5 oda 1 salon tip üniteye kadar konut tipi mevcut.

Ön talep avantajanın başladığı Yüksekdağ Çamlıca projesinde sosyal kulüp, parklar, spor alanları, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanları mevcut.

Yüksekdağ Çamlıca fiyat!
Yüksekdağ Çamlıca fiyat bilgisi henüz belli olmadı. Yüksekdağ Çamlıca fiyat bilgisi açıklanır...