26 / 04 / 2024

Yüksekova satılık arsa

Yüksekova satılık arsa

Hakkari İli Yüksekova Belediye Başkanlığı, Hakkari Yüksekova'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

EPP'den Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Yalova Çiftlikköy Kılıç Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi'nin ihalesini 7 Şubat 2023 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...

Satılık dairelerin fiyatları yüzde 29 arttı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Türkiye’de gerek satılıkta gerekse kiralıkta konut fiyatları artmaya devam ediyor. Son bir yılda satılık dairelerin fiyatları ortalama yüzde 29 artarken kira artışlarının ortalaması yüzde 17 seviyesinde oldu" şeklinde konuştu.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Büyükçekmece'de 5.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 1. İcra Dairesi Büyükçekmece ilçesi Güzelce Mahallesi'deki 3 adet arsayı 5 milyon 150 bin TL'ye satılıyor. İhale, 27 Mayıs günü saat 14:45'te düzenlenecek.

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 7.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 7 milyon 900 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kayseri Büyükşehir'den 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi ilçesi, Gesi mahallesinde yer alan arsayı ihale ile satılıyor. İhale 19 Aralık'ta gerçekleşecek...

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 90 bin TL bedelle icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ilk satış tarihi 21 Aralık 2018 olarak belirlendi. 

Yüksekova satılık arsa Haberi

Yüksekova satılık arsa

Hakkari İli Yüksekova Belediye Başkanlığı, Hakkari Yüksekova'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar, Yeni Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Güngör Mahallesi'nde yer alıyor. 

Merkezi iş alanı, konut ve ticaret alanı imarlı arsaların satış bedeleri 3 milyon 500 bin TL ile 11 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

İHALELER NE ZAMAN GERÇEKLEŞTİRİLECEK?

İhaleleri 20 Nisan, 21 Nisan ve 22 Nisan'da gerçekleştirilecek olan arsalar için ödenecek geçici teminat bedeli 105 bin TL'den başlıyor, 345 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan ilana göre, söz konusu arsaların alanları 489,68 metrekare, 1.202 metrekare ve 1.912 metrekare.

Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi Esenyurt Mahallesi İpek yolu Caddesi No:266/A adresinde yer alan Yüksekova Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilecek.


İşte 31798 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan...