27 / 04 / 2024

yüksel seramik 2015

yüksel seramik 2015

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile 14-17 Nisan tarihleri arasında A.B.D’ de düzenlenecek olan dünyanın en önemli fuarlarından COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

Yüksek Mimar Mühendis Yüksel İşcen vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Yüksel İşcen 9 Kasım 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi 10 Kasım 2015 Salı günü Karacaahmet Mezarlığı Şakirin Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakiben Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Yüksel İnşaat için kritik günler!

İhtilaflı alacaklılar, Yüksel İnşaat’ın 200 milyon dolarlık borcunu yeniden yapılandırma planına karşı çıkarak, borçların tamamen ödenmesini istedi.

Yüksel Konakları'nda anahtar teslimleri Mayıs 2016'da!

Eval İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde 6 bin metrekare inşa edilen Yüksel Konakları projesi 8 blokta 120 daireden meydana geliyor.

Küçükköy Essenora kampanyası 2015!

Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve teraslı olarak dizayn edildiği Essenora Evleri için peşinatsız, kredisiz, faizsiz ve kefilsiz ödeme yapılabiliyor. İşte Küçükköy Essenora kampanyası 2015 detayları...

Yüksel Ekolojik Yapılar Restorasyon İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüksel Ekolojik Yapılar Restorasyon İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Hakkı Yüksel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 51 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Şişli, Bozkurt Mahallesi'nde kuruldu.

Yüksek Mimar Yüksel Tortoş Sevilir vefat etti!

İTÜ 1955 mezunu Yüksek Müh. Mimar Yüksel Tortoş Sevilir 22 Eylül 2015 günü vefat etti. Cenazesi bugün Fenerbahçe Camii’nde kılınacak öğle namazını takiben Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Galleria Ataköy Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Ataköy'de yer alan Galleria AVM, hergün saat 10:00'da açılıyor. Akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Peki, Galleria Galleria Ataköy Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Galleria Ataköy AVM, bayramda kaça kadar açık?

Carrefour İçerenköy Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Carrefour İçerenköy hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour İçerenköy Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Carrefour İçerenköy AVM bayramda kaça kadar açık? Carrefour İçerenköy bayramda kaçta açılacak?

Sea Pearl Ataköy, Cityscape Global 2015'te yatırımcının gözdesi oldu!

İstanbul'un simge projesi Sea Pearl Ataköy, Cityscape Global 2015'te bir kez daha yabancı yatırımcıların gözdesi oldu. Proje, fuar ziyaretçileri ve yabancı yatırımcı tarafından bu yıl da mercek altına alındı.

Havza yönetmeliği 2015!

Yağış sularının depolandığı, yüzeysel akışa geçen suların bir mecrada toplandığı ve bu olayların etki alanı içerisinde kalan sahaların tamamına havza deniyor. İşte, havza yönetmeliği 2015!

Yüksel Proje, Cezayir'in demiryoluna talip oldu!

Cezayir'de kamu ve özel sektör olmak üzere 6 adet projesi devam eden Yüksel Proje Uluslararası AŞ, ülkede gerçekleştirilecek iki büyük demiryolu projesi için teklif verdi.

İş sağlığı ve güvenliği risk değerlendirmesi yönetmeliği 2015!

İşyerinde işin yürütülmesi sırasında çeşitli nedenlerden kaynaklanan sağlığa zarar verebilecek koşullardan korunmak amacıyla iş sağlığı ve güvenliği önem taşıyor. İşte, iş sağlığı ve güvenliği risk değerlendirmesi yönetmeliği 2015!

İş güvenliği yönetmeliği 2015!

İş güvenliği kavramı, çalışanların güvenliğini sağlamak, sağlıklı ve güvenli şartlarda çalışmak amacıyla alınan tedbirler olarak tanımlanabiliyor. İşte, iş güvenliği yönetmeliği 2015!

yüksel seramik 2015 Haberi

yüksel seramik 2015


Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıkmaya hazırlanıyor.


Dünya seramik  sektöründe sağlam adımlarla ilerleyen Yüksel Seramik, 14-17 Nisan tarihleri arasında A.B.D’nin Orlando kentinde düzenlenecek alanında dünyanın en önemli fuarlarından biri olan COVERINGS 2015’ de yeni koleksiyonlarını sergileyecek.  


2014 yılında Türk Seramik markaları arasında “en iyi çıkış yapan marka” ödülünü alan Yüksel Seramik yapmakta olduğu yeni yatırımlar ile sektörde yenilikçi bir marka olma yolunda ilerliyor. 


Yüksel Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Metin Mutlu, “Uzun süredir İhracat yaptığımız A.B.D bizim için önemli bir pazar bu yılda profesyoneller için kaliteli ve inovatif çözümler sunan 2015 koleksiyonumuza ait yeni ebat ürünlerimiz ile fuarda fark yaratacağız. Ürünlerimiz, özellikle projeler için farklı talep ve ihtiyaçlara yönelik alternatifler sunuyor. Yeni koleksiyonumuza ait...