16 / 04 / 2024

yüksel seramik kartal

yüksel seramik kartal

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile 14-17 Nisan tarihleri arasında A.B.D’ de düzenlenecek olan dünyanın en önemli fuarlarından COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

Yüksel İzolasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel İzolasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Yasemin Yavuz Yüksel tarafından kuruldu.

Gökhan Yüksel: Konumuz deprem dönüşümü olmalı!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yüksel; “En önemli konumuz deprem dönüşümü olmalı” dedi.

Gökhan Yüksel: Deprem toplanma merkezlerinin sayısını artırıyoruz!

Kartal Belediyesi tarafından bu yıl 125'ncisi düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel öncülüğünde gerçekleşti. Yüksel, deprem merkezlerinin artırılacağını söyledi…

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

Gökhan Yüksel, Kartal projelerini anlattı!

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, hayata geçireceği projelerini ve Kartal'ı beraber yöneteceği meclis üyelerini tanıttı.

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın YÜKSEL görevinden istifa etti.

Riyad'daki metrobüs hattını Yüksel İnşaat üstlendi!

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad 'da yapılacak metrobüs hattını Türk şirketi Yüksel İnşaat, 614 milyon dolara inşa edecek.

SB Yüksel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SB Yüksel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Talip Yüksel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Mandıra Caddesi'nde kuruldu.

Recep Yüksel, Balbey kentsel yenileme sürecini anlattı!

Antalya'da Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Balbey Mahallesindeki kentsel yenileme süreciyle ilgili bilgi verdi. Vali Yardımcısı Yüksel. "Geçtiğimiz ay Balbey Mahallesindeki 158 bin metrekarelik alanla ilgili bir karar yayınlandı.

Yüksel Erimtan: Ankara'ya AVM yerine müze yapıldı!

YÜKSEL Erimtan, inşaat sektöründe hem ilklere, hem büyük projelere imza atmış olan GAMA Grubu'nun kurucusu. Uzun yıllar GAMA'nın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptıktan sonra 1990 yılında ayrılıp EMT Şirketi'ni kurmuş.

1996 yılında Kartal'a küçük Florida kurulmuş!

1996 yılında Kartal'da inşa edilen Residence Dokuz Palmiye Konutları Florida'daki evlerin benzeri olarak satışa sunulmuş. Amerikan yaşam tarzı sunan konutlarla şehir içinde şehir dışı yaşam tarzını sürdürme amaçlanmış.

Yüksel Seramik 2015 koleksiyonunu tanıttı!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. ABD'de yapılan COVERINGS 2015 Fuarı'na katılan şirket, yeni koleksiyonunu tanıttı..

Yüksel Seramik Coverings 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor!

YÜKSEL Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. Dünya seramik sektöründe ilerleyen Yüksel Seramik, 17 Nisan'a kadar devam edecek olan COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor.

yüksel seramik kartal Haberi

yüksel seramik kartal


Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıkmaya hazırlanıyor.


Dünya seramik  sektöründe sağlam adımlarla ilerleyen Yüksel Seramik, 14-17 Nisan tarihleri arasında A.B.D’nin Orlando kentinde düzenlenecek alanında dünyanın en önemli fuarlarından biri olan COVERINGS 2015’ de yeni koleksiyonlarını sergileyecek.  


2014 yılında Türk Seramik markaları arasında “en iyi çıkış yapan marka” ödülünü alan Yüksel Seramik yapmakta olduğu yeni yatırımlar ile sektörde yenilikçi bir marka olma yolunda ilerliyor. 


Yüksel Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Metin Mutlu, “Uzun süredir İhracat yaptığımız A.B.D bizim için önemli bir pazar bu yılda profesyoneller için kaliteli ve inovatif çözümler sunan 2015 koleksiyonumuza ait yeni ebat ürünlerimiz ile fuarda fark yaratacağız. Ürünlerimiz, özellikle projeler için farklı talep ve ihtiyaçlara yönelik alternatifler sunuyor. Yeni koleksiyonumuza ait...