19 / 04 / 2024

Yükselen Ay Yapı adres

Yükselen Ay Yapı adres

Yükselen Ay Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon 280 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Albayın ve Yahya Çeşme ortaklığıyla kuruldu.

Tuzla Ayışığı Evleri'nde yüzde 80'ini peşin kalanını teslimde ödeme imkanı!

Detay Yapı tarafından Tuzla'nın İstasyon Mahallesi'nde yükselen Ayışığı Evler'inde  yüzde 80 peşin kalanı tapu teslimde ödeme imkanı ile satışlar devam ediyor. Tuzla Ayışığı Sitesi'nde daire fiyatları ne kadar? İşte Tuzla Ayışığı Sitesi ile ilgili detaylar...

Çocuk parasına yeni yıl zammı yapılacak mı? Çocuk Destek Bileşeni yeni ay ödemeleri hesaplara yattı mı?

Çocuk Destek Bileşeni ödemelerinden faydalanan vatandaşlar çocuk parasına yeni yıl zammı olup olmayacağını merak ediyor. Peki, Çocuk parasına yeni yıl zammı yapılacak mı? Çocuk Destek Bileşeni yeni ay ödemeleri hesaplara yattı mı? İşte detaylar...

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

PttAVM'de 5 kg ayçiçek yağında büyük fırsat! En ucuz ayçiçek yağı ne kadar? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi

Son zamanlarda yükselen ayçiçek yağı fiyatlarından sonra vatandaşlar indirimli ayçiçek yağı arayışında bulunuyor. Peki en uygun ayçiçek yağı ne kadar, PttAVM'de ayçiçek yağı kaç TL? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Tr8 Tekstil Ve Ay Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr8 Tekstil Ve Ay Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve Arzu Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yükselen ev fiyatları kooperatiflere talebi artırdı!

CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, Anadolu Yakası'nda beyaz yakalı çalışanın daha fazla olduğuna, bu kitlenin de yükselen ev fiyatları sebebiyle kooperatif modeline yöneldiğine dikkat çekti. 

Bakanlık yükselen inşaat maliyetleri için harekete geçti!

Ticaret Bakanlığı yükselen inşaat maliyetine el koymaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili olarak bakanlık tarafında kısa zaman içerisinde yeni düzenleme yapılacak.

Almanya'da kiralara 3 yıl zam yapılmasın önerisi!

Almanya’da yükselen kira fiyatları ve konut sorunu seçim kampanyalarında konuşuluyor. Bavyera Adalet Bakanı Georg Eisenreich (CSU) ile İmar Bakanı Kerstin Schreyer (CSU), konut satışlarından sonra kiralara 3 sene boyunca zam yapılmasının yasaklanmasını talep etti. 

Yükselen Ay Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Ay Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon 280 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Albayın ve Yahya Çeşme ortaklığıyla kuruldu.

Yükselen Grup İnşaat Yapı Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Grup İnşaat Yapı Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Toraman tarafından kuruldu. 

İstanbul’da hava kirliliğinin nedeni yükselen inşaatlar!

İstanbul Kocaeli arasında yapılması planlanan otoyolunun nihai ÇED raporunda, İstanbul’da yükselen inşaatların kirliliğe sebep olduğu belirtildi.

Babacan Yapı Yakuplu projesi 36 ay sonra teslim edilecek!

4 blok şeklinde yükselen Babacan Yapı Yakuplu projesi 862 daire ve 23 ofisten meydana geliyor. Babacan Yapı Yakuplu projesi 36 ay sonra teslim edilecek.

Hazine garantisiyle yükselen yatırımlarda yap-işlet-devret başı çekti!

Hazine garantisiyle yükselen yatırımlarda en çok tercih edilen yatırım modeli yap-işlet-devret oldu. 217 projenin 103’ü bu modelle gerçekleştirilirken, yatırımın büyüklüğü 42 milyar dolara ulaştı.

Yükselen Ay Yapı adres Haberi

Yükselen Ay Yapı adres

Yükselen Ay Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon 280 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Albayın ve Yahya Çeşme ortaklığıyla kuruldu.


Yükselen Ay Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1. Her türlü inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, barajlar ve göletler, prefabrike inşaat ve meskenler, parklar ve bahçeler, turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, ettirmek ve bunları almak, satmak, kiraya vermek. 2. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu...