24 / 04 / 2024

yunus emre kentsel dönüşüm projesi

yunus emre kentsel dönüşüm projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ilçe için büyük önem arz eden kentsel dönüşüm projesiyle ilgili brifing verdi.

Kayseri Kocasinan Yunus Emre'de anahtar teslimleri başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 336 konutun anahtar teslimi başladı.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yunus Emre mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı. 

Kocasinan'da 336 kentsel dönüşüm konutunun sahipleri belirlendi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi’nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı tamamlanan 336 konutun kura çekimi gerçekleşti.

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Elbistan Nezihkent Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Yunus Emre (Saraykent) Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlatarak eski binaları yıkıp, yenilerini yapmak için yola koyulan Nezih İnşaat, inşaat maliyetlerindeki anormal artış karşısında bir süre faaliyetini durdurduğu ‘Nezihkent Sitesi’ndeki çalışmalara yeniden başladı...

Yunus Emre'den kira önerisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre gençlerin kaldığı evlerin kira ve fatura gibi giderleri konusuna tedbir paketlerinde yer verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Yunus Emre Altıner: Dere yatağı üzerine inşa edilen yapılar için kararlıyız!

Kayseri Yahyalı’daki selden sonra Kaymakam Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı Esat Öztürk bölgeye giderek yakından incelemelerde bulundu. Kaymakam Altıner yaptığı açıklamalarda” Önceden imar izni olmaksızın yapılan tesislere de müsaade edilmeyecektir." dedi.

Sancaktepe Yunus Emre Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Yunus Emre Mahallesi, 475 ada, park tescilli alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Yunus Emre Ayözen kimdir?

DHMİ Genel Müdür Yardımcısı Yunus Emre Ayözen kimdir? Yunus Emre Ayözen daha önce hangi görevlerde bulundu?

Yunus Emre Ayözen DHMİ Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Yunus Emre Ayözen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yayınladığı kararnameyle DHMİ Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Kocasinan Yunus Emre kentsel dönüşümle değerleniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’ndeki 6 bloktan meydana gelen konutların kaba inşaatını tamamladı.

Almanya Aachen Yunus Emre Camisi ve meydanı açıldı!

Almanya'nın Aachen kentindeki Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Aachen Yunus Emre Camisi önündeki meydan ve cami vatandaşın hızmetine açıldı. Aachen Yunus Emre Camisi önündeki meydana, "Cami Meydanı" (Moscheeplatz) ismi verildi.

Aryap Kenttsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aryap Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Çiçek tarafından kuruldu.

yunus emre kentsel dönüşüm projesi Haberi

yunus emre kentsel dönüşüm projesi


Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ilçede hayata geçirmeyi planladığı projelerin bir an önce uygulamaya konulması için Ankara'dan destek istedi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ilçe için büyük önem arz eden kentsel dönüşüm projesiyle ilgili brifing verdi. Kentsel dönüşümün Yunusemre'nin gelişim, değişim ve modernleşmesi açısından önemli olduğunu belirten Başkan Çerçi, "Proje, Bakanlar Kurulu'ndan geçerek 1 Haziran tarihi itibariyle Resmi Gazete'de yürürlüğe girdi.



Şu anda 4 mahallede toplam 3 bin 700 konut bulunuyor. Bunların bir kısmı gecekondu ve ömrünü tamamlamış vaziyette. Özellikle Lalapaşa ve Mutlu mahalleleri riskli alanlar. öncelikle bu mahallelerdeki halkın ayağına kadar giderek projemizi anlatacağız. Onların görüşlerini alacağız. Ardından etap etap bu mahallelerde kentsel dönüşüme başlayacağız. 3 bin 700 konut yerine...