25 / 04 / 2024

Yunuseli Mahallesi yapılan projeler

Yunuseli Mahallesi yapılan projeler

Vatan İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa İli Osmangazi İlçe' si Yunuseli Mahallesi'ne yapılan projesinde toplam 40 adet daire yer alıyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Firuzköy Mahallesi'nde yapılan bir imar değişikliği TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, İstanbul'un Avcılar ilçesi Firuzköy Mahallesi'nde yapılan bir imar değişikliğine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Körfez'de orman içine yapılan kulübeler yıkılıyor!

Körfez'de orman içerisinde yapılan kulübeler yıkılmaya başladı. Körfez Belediyesi, İlimtepe Mahallesi'nde dere yatağı kenarlarına ve ormanlık alan içine kurulan kulübeleri yıkmaya başladı.

Antalya Demre'de sit alanında yapılan inşaat sorunu TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın Demre ilçesindeki Gürses Mahallesi'nde birinci derece arkeolojik sit alanında yapılan inşaatla ilgili işlemler ve zarar gören tarihi eserler hakkında iki ayrı soru önergesi hazırladı..

Kocaeli Yahya Kaptan yapılan çalışmalarla nefes alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki Bestekar Amir Ateş Caddesi’nde çalışmaları sürdürüyor. D-100’ e bağlantı sağlayan caddede yapılan çalışmalar ile Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki trafik daha fazla nefes alacak.

Çorlu'da futbol sahasına yapılan 10 gecekondu yıkıldı!

Çorlu'nun Hıdırağa Mahallesi'nde, belediyeye ait futbol sahasına yapılan gecekondu ve iş yerlerinin yıkım kararını uygulamak için iş makineleri, kamyonlar ve zabıta ekipleri mahalleye geldi.

Avcılar'a 'Emekliler Mahallesi' yapılacak!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Avcılar Şube Başkanı Necdet Kömeçoğlu, TOKİ ile TÜED arasında yapılan anlaşma gereği, ülkemizin bazı illerinde inşa edilen ‘Emekliler Mahallesi’nin bir benzerinin de Avcılar’da hayata geçeceğinin müjdesini verdi.

Beykoz Acarlar'a yapılan cami açıldı!

Beykoz'un camisi olmayan tek mahallesi Acarlar'a yapılan cami törenle açıldı. Cami, cuma namazının kılınmasıyla hizmete girdi. Yoğun katılım dolayısıyla camide yer bulamayan cemaat, avluda saf tuttu.

Altındağ Çamlık'ta yapılan 40 bin metrekarelik parkta sona gelindi!

Altındağ Belediyesi tarafından Çamlık Mahallesi'ne yapılan 40 bin metrekare büyüklüğündeki parkta son çalışmalar sürdürülüyor. Parktaki çalışmaları inceleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, parka Hacı Bektaş-ı Veli adının verileceğini söyledi.

Keçi Adası'na yapılan inşaata çevrecilerden tepki!

Keçi adasına yapılan inşaatın çevreye zarar verdiğini belirten vatandaşlar, durdurulmasını istedi. Adadaki inşaata çevrecilerden tepki Marmaris Körfezi'ndeki Keçi adasındaki inşaat faaliyetleri, çevreci derneğinin tepkisine yol açtı.

Konak Tünelleri için yapılan itiraza mahkemeden ret!

TMMOB Şehir Plancıları Odası'nın, İzmir'deki Konak Tünelleri projesinin öniinii açan imar planı değişikliğine karşı açtığı dava reddedildi. Konu ile ilgili TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklama yapıldı...

Vatan İnşaat' tan Yunuseli Mahallesi' ne yeni proje!

Vatan İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa İli Osmangazi İlçe' si Yunuseli Mahallesi'ne yapılan projesinde toplam 40 adet daire yer alıyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Hüseyin Sözlü yapılan hizmetleri anlattı!

Büyükşehir Belediyesi'nin Seyhan İlçesi'nde temelleri atılan 4 köprü ve Sarıçam, Tufanbeyli, Saimbeyli, Pozantı, Kozan ve Feke İlçelerinde yapılan asfalt ve yol çalışmaları hazırlanan slayt gösterisi ile anlatıldı.

Tapuda yapılan işlemler nelerdir?

Tapu dairesinde yalnız alım satım işlemleri yapılmıyor. Satış işleminin yanı sıra; ayırma, birleştirme, bağış ve şerh koyma gibi daha birçok işlem tapu dairesinde yapılıyor. Peki, tapuda yapılan diğer işlemler nelerdir?

Yunuseli Mahallesi yapılan projeler Haberi

Yunuseli Mahallesi yapılan projeler

Yunuseli Mahallesi projesi içerisinde açık otopark, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar bulunuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Yunuseli Mahallesi projesi 4 blok şeklinde yükseliyor. Projede 32 adet 3+1 daire ve 8 adet 5+1 dubleks evler bulunuyor. Projede 67 metrekare teras da bulunuyor.


Projenin temelleri atıldı. Projedeki daireler 165 bin TL ile 200 bin TL' ye kadar yükseliyor. Dairelerin teslim tarihi 18 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.


Vatan İnşaat Yunuseli Mahallesi iletişim

Adres: Yunuseli Mh. Fuat Kuşçuoğlu Cd. No.:234 Osmangazi / BURSA

Tel.:  0224 262 30 16

Web: http://www.bursavataninsaat.com/

Tülay...