20 / 04 / 2024

Yunusemre Belediyesi gürle projesi

Yunusemre Belediyesi gürle projesi

Manisa Yunusemre Belediyesi, Gürle'de "Gürle Toplu Konut Projesi" isimli projeyle 5 bin yeni konut inşa edecek. Bu konutların 2 bini OSB çalışanlarına ayrılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

Yunusemre Belediyesi Kayapınar’ın çehresini değiştirdi!

Mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler üreten Yunusemre Belediyesi, Kayapınar Mahallesi’nde yaptığı çalışmalarla vatandaşın takdirini kazandı...

Güngören Belediyesi'nden risk taşıyan binanın tahliye edilmesi açıklaması!

Güngören Belediyesi, Güngören'de yıkılma riskine karşı boşaltılan bina ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, binanın tedbir amaçlı boşaltıldığı belirtildi.

Altındağ Belediyesi Gültepe'de öğrenci yurdu yaptırıyor!

Altındağ Belediyesi, Gültepe Mahallesi sınırları içerisindeki alanda dükkan + sosyokültürel tesis (Öğrenci Yurdu) yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 7 Mart'ta yapılacak..

Manisa Yunusemre'de dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Proje dahilinde imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.

Yunusemre Belediyesi, Gürle'de 5 bin konut inşa edecek!

Manisa Yunusemre Belediyesi, Gürle'de "Gürle Toplu Konut Projesi" isimli projeyle 5 bin yeni konut inşa edecek. Bu konutların 2 bini OSB çalışanlarına ayrılacak.

Manisa Gürle'nin konut sorunu çözülecek!

Manisa Akgedik’teki 5 bin 500 konutun inşaatının ardından Gürle Mahallesi’nde de başlanacak benzer projeyle binlerce Manisalı iç göç yaşayacak.Gürle’deki yaklaşık 10 bin toplu konut ile kentin konut sorununun çözülecek.

Manisa Yunusemre TOKİ evleri meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen konut edindirme projesi kapsamındaki bazı hususlara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Yunusemre TOKİ kuraları 23 Kasım'da çekilecek!

Yunusemre Belediyesi’nin şehrin konut sorununa neşter vuracak dev projelerinden Akgedik Yunuskent Projesi’nin ilk etabında hak sahiplerinin merakla beklediği gün geldi.

Mehmet Çerçi, Büyükşehir'e sert çıktı!

Yunusemre Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi’nde 20 yıldır tinercilerin yuvası haline gelen alanda yapacağı projeyi Büyükşehir Meclisi’nin gerekçe göstermeksizin reddetmesine sert çıktı. Başkan Çerçi, konuyu İçişleri Bakanlığı ve yargıya taşıyacaklarını duyurdu.

Gölcük Hisar Deresi’nde yan yol çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük ilçesinde yer alan Hisar (Asar) Deresi’nde yan ve bağlantı yolları ile dere ıslahı çalışmaları yapacak.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm ofisi yapılıyor!

İlçenin merkezini Laleli-Mesir Mahallesi'nde oluşturmaya hazırlanan Yunusemre Belediyesi çalışmaları hızlandırdı. Vatandaşlarla irtibatın sağlanabilmesi Laleli Pazaryeri altında hizmet verecek kentsel dönüşüm ofisinin yapımına başlandı.

Yunusemre Belediyesi gürle projesi Haberi

Yunusemre Belediyesi gürle projesi

Manisa Yunusemre Belediyesi yeni bir yerleşim alanı daha kazandırmak için düğmeye bastı. 


Yunusemre Belediyesi, yaklaşık 5 bin konutta dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmayı hedefliyor. Bu kapsamda inşa edilecek konutlar Gürle'de 2 bini OSB çalışanlarına ayrılacak. 


Organize Sanayi Bölgesi İsmail Tiryaki Caddesi üzerinde inşa edilen Gürle ve OSB Kent Ofisi'nin açılışı ve projenin tanıtımı yarın 15.00'de gerçekleştirilecek. 


Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, "Yunusemre Belediyesi olarak Manisa'daki konut sıkıntısına neşter vurmaya devam ediyoruz. 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin ardından Gürle Toplu Konut Projesi'ni hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi. 


İlk olarak Akgedik Mahallemizde 5 bin 500 Konutluk Yunuskent Toplu Konut Projemizi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Kaya, "Gürle Toplu Konut Projesi için düğmeye bastık. İlk aşamayı tamamladık. Yarın projenin tanıtımını...