18 / 04 / 2024

Yunusemre kentsel dönüşüm 2016

Yunusemre kentsel dönüşüm 2016

Yunusemre Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından Laleli, Mesir, Lalapaşa ve Mutlu Mahallelerinde gerçekleştirilecek Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Atölye Çalışması Saruhan Otel'de gerçekleştirildi.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Belediye bu çalışmalar dahilinde Yunusemre Mahallesi’nde B3 blok 104 daire için 22 Haziran'da ihale gerçekleştirecek.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Manisa Yunusemre'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bakanlık onayları alınan Mutlu ve Lalapaşa mahallesinde vatandaşlar ile buluşup projenin önemini anlattı. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm ihalesi Ocak'ta!

Modern bir kent kurmak için yoğun çaba harcayan Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi için ihale düzenliyor. Projede ilk kazmanın Mart ayında vurulacağı açıklandı.

Yunusemre'de kentsel dönüşüm kapsamında okullar yenilenecek!

Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesiyle birlikte proje alanı içerisinde yer alan okulları da yenileyecek. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Manisa Yunusemre'deki iki mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşümle ilgili Laleli ve Mesir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği kuruldu. 

Yunusemre'deki dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesinde çıkarılmak istenen spekülasyonlara karşılık cevap verdi. 

Yunusemre kentsel dönüşüm projesi askıya çıktı!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesinin askıya çıktığını duyurdu. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Yunusemre Belediyesi, 4 mahallede kullanım ömrünü tamamlayan konutları yenilemeyi, kentin merkezini oluşturmayı planladığı kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalara devam ediyor. 

Manisa Yunusemre kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm hamlesini başlatan Yunusemre Belediyesi çalışmalarına hızla devam ediyor. Manisa Yunusemre kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek.

Ömer Geriter'den kentsel dönüşüm çağrısı!

MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, Manisa Büyükşehir, Yunusemre ve Şehzadeler Belediyelerine kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Yunusemre'de dönüşüm planları onay bekliyor!

Türkiye’ye örnek olacak bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bakanlığa gönderilen planların yılsonuna kadar onaylanmasını beklediklerini söyledi.

Manisa Yunusemre'de dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Proje dahilinde imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.

Yunusemre kentsel dönüşüm 2016 Haberi

Yunusemre kentsel dönüşüm 2016

Yunusemre Belediyesi'nin ilçenin merkezini oluşturmak için başlattığı kentsel dönüşüm atağı hız kazanıyor. Yunusemre Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından Laleli, Mesir, Lalapaşa ve Mutlu Mahallelerinde gerçekleştirilecek Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Atölye Çalışması Saruhan Otel'de gerçekleştirildi. Programa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve eşi Dr. Melek Çerçi, Büyükşehir Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, daire müdürleri, firma yetkilileri ve Yunusemre Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü personeli katıldı. Programda geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Manisa 2025'e Bakış ve Barselona teknik gezisine ilişkin sunum yapıldı. Şirket yetkilisi Öznur Gizem Uzuner tarafından gerçekleştirilen sunumda Laleli ve Mesir Mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projelerinin alternatif tasarımları katılımcılara aktarıldı, tasarımlar tartışmaya açıldı. Atölye çalışmasının büyük...