20 / 04 / 2024

yunuskent konutları 3.etap son durum

yunuskent konutları 3.etap son durum

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Konutları 3. ve 4. Etap'ın ihale tarihleri öne alındı.

Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO'dan Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri belli oldu. Peki Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap projesinin değeri ne kadar? 

Manisa Akgedik Yunuskent Konutları'nda ihale tarihleri değişti!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Konutları 3. ve 4. Etap'ın ihale tarihleri öne alındı.

KİPTAŞ 3.Etap konutları sağlık çalışanlarına teslim edildi!

5 Şubat tarihinde sağlık çalışanları için satışa sunulan  KİPTAŞ 3. Etap Silivri konutlarında tüm daireler satıldı. Konutları satın alan sağlık çalışanları dairelerine yerleştirildi.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıktı!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar sağlık çalışanları için önceki gün satışa çıktı.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar yarın sağlık çalışanları için satışa çıkıyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Silivri 3. Etap projesindeki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıkıyor...

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde 6434/2, 6435/1 ve 6436/1 Parseller Konut, Ticaret Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. 

Gebze Emlak Konutları 3. Etap peşinat kampanyası!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap peşinat kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. İşte Gebze Emlak Konutları 3. Etap peşinat kampanyası detayları ve proje bilgileri...

Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. İşte Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları ve proje bilgileri...

yunuskent konutları 3.etap son durum Haberi

yunuskent konutları 3.etap son durum

Yunusemre Belediyesi'nin, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile hayata geçirdiği ve içerisinde Akgedik 5500 konutun yer aldığı Yunuskent Konutları'nda 3. ve 4. Etap'ta ihale tarihleri değişti. 980 konutun yer aldığı 3. etap projesinin ihalesi 13 Temmuz Salı, 366 konutun bulunduğu 4. etap projesinin ihalesi ise 14 Temmuz tarihinde yapılacak. Yunusemre Belediyesi'nde yer alan habere göre; 2016 yılında temeli atılan proje ile 2 bin 600 vatandaşın ev hayali gerçek oldu. Bölgede yeni bir yaşam alanı kurulduğunu söyleyen  Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi proje ile ilgili süreci yakından izlediğini dile getirdi. 

Çalışmalara yönelik açıklama yapan Çerçi, "Daha önce kuralarını çektiğimiz 3. ve 4. etap projemizin ihale tarihleri 2-3 Ağustos olarak açıklanmıştı. Ancak bu tarihler yaklaşık 3 hafta öne çekilerek 13-14...