23 / 04 / 2024

yunusoğlu Arma Gaziemir

yunusoğlu Arma Gaziemir

Yunusoğlu İnşaat'ın Gaziemir'deki 60 milyon lira değerinde yeni projesi olan Gaziemir Arma projesini düzenlediği basın lansmanı ile katılımcılara tanıttı.

Yunusoğlu Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunusoğlu Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Tuğ tarafından kuruldu.

Violet Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Violet Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de Arif Yunusoğlu tarafından kuruldu.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Dikey1 Tarım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dikey1 Tarım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Yunusoğlu tarafından kuruldu.

Arma Plus Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Arma Plus Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aydoğ tarafından kuruldu.

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şentürk tarafından kuruldu..

Yunusoğlu Bahçe'nin temeli atıldı!

Yunusoğlu İnşaat, İzmir’in en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Güzelbahçe’de yeni projesine başlıyor. 22 adet 470 metrekarelik müstakil villadan oluşacak projenin temeli atıldı.

Bsmgen Sağlık Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsmgen Sağlık Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Baran Büyüktaş, Tarık Yunusoğlu, Miray Karayılan ve İnanç Vardar ortaklığında kuruldu.

Urla Casablanca Evleri güncel fiyat listesi 2017!

İzmir Urla'da Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Casablanca Evleri projesi fiyatları haberimizde yer alıyor.

Yunusoğlu, İzmirlilerin yaşam kalitesini artırıyor!

İzmir'de kaliteli ve prestijli projelere imza atan Yunusoğlu İnşaat, 45 yılı aşkın deneyimini yeni projeleri ile hayata geçirmeye devam ediyor.

Yunusoğlu Casablanca Evleri Urla fiyatları!

Casablanca Evleri İzmir Urla'da Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje fiyatları haberimizde yer alıyor.

Yunusoğlu İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

2017’yi yatırım yılı ilan eden Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, İzmir'de 2 yeni proje inşa edecek. Projelerden biri Güzelbahçe'de diğeri ise Bayraklı'da yükselecek.

Nefes Bulvar Yunusoğlu İnşaat fiyatları!

Nefes Bulvar projesi İzmir Güzelbahçe'de Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor...

yunusoğlu Arma Gaziemir Haberi

yunusoğlu Arma Gaziemir

Yunusoğlu İnşaat'ın Gaziemir'deki 60 milyon lira değerinde yeni projesi olan Gaziemir Arma projesini düzenlediği basın lansmanı ile katılımcılara tanıttı. Gaziemir DoubleTree By Hilton Otel'de düzenlenen toplantıya katılan Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, EPİG Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Semiha Güneş ve Yunusoğlu İnşaat Genel Müdürü Rahmi Sarıkaya projenin detaylarını anlattı. Site içerisinde, rezidans konseptinde projelendirilen Arma Gaziemir'in bambaşka bir hayatın kapıları araladığını ifade eden Yunusoğlu, "Arma, yatırımcılar ve uzmanlar tarafından yaklaşık 40 bin metrekare inşaat alanı ile bölgenin en gözde projesi olarak değerlendiriliyor. Kaba inşaatı tamamlanan projenin 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak hayatına başlamasını hedefliyoruz" dedi. Firma olarak tüm projelerinde hayal değil, gerçeği sunduklarını söyleyen Yunus Yunusoğlu, şöyle devam etti; "Arma Gaziemir, Optimum AVM'nin karşısında, ESBAŞ'ın...