24 / 04 / 2024

Yurtbay Seramik A+ konsept nerede

Yurtbay Seramik A+ konsept nerede

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasını Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 715 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Günden tarafından açıldı.

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

Ata Yeddiemin Otomotiv ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Seramik Şubesi açıldı!

Ata Yeddiemin Otomotiv ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Seramik Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon sermaye bedeli ile Şaban Türk tarafından açıldı.

Yağmur Tanrısevsin seramik okulu açıyor!

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunu oyuncu Yağmur Tanrısevsin seramik okulu açıyor...

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Çağatay Ulusoy villasının bir odasını seramik atölyesi yapacak!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, Zekeriyaköy'deki villasının bir odasını seramik atölyesi haline getirecek.

Yurtbay Seramik'ten Serena serisi!

Yurtbay Seramik'in yeni serisi Serena'nın Maskülen ve Klasik dokusu banyonuza asil bir ağırlık katacak...

Yurtbay Seramik'ten Spatula Serisi!

Yurtbay Seramik'in Spatula Serisi ile evinize benzersiz bir hava katabilirsiniz. Spatula Serisi, yaşam alanınıza yepyeni çağdaş bir görünüm kazandıracak

Yurtbay Seramik ilk A+ konsept mağazasını açtı!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasını Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.

Çanakkale Seramik, Wabi ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor!

Çanakkale Seramik’in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan ‘Koru’, ‘Iwa’, ‘Maburu’ ve ‘Shiro’ serileri ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor.

Yurtbay Seramik, Ufuk Yapı Showroom açılışını yaptı!

Yurtbay Seramik, 5 Mayıs Cuma günü Ufuk Yapı Showroom açılışını gerçekleştirdi.

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

Yurtbay Seramik A+ konsept nerede Haberi

Yurtbay Seramik A+ konsept nerede

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasının, kapılarını Anadolu Yakası'nın gözde semtlerinden Altunizade de Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.




Birçok değerli misafirin yer aldığı açılışta, Bayi ağına her geçen gün yenilerini ekleyen Yurtbay Seramik, en yeni ürünlerini, Altunizade'nin merkezinde yer alan Konsept showroomu ile tüketicileriyle buluşturacağını iletti.




Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Hilmi Türkmen, ''Yapılan yatırımların istihdam sağladığı Türkiye ekonomisine canlılık ve hareket katarak katma değer yarattığı hususuna vurgu yaparken, güven esasına dayalı ticaretin ne kadar önemli olduğunu söyledi.'' Daha sonrasında Yurtbay Seramik İcra Kurulu Başkanı Sayın İlter Yurtbay, '' İstanbul Anadolu Yakasının Kalbinde A+ Konsept Showroom açmaktan mutluluk duyduklarını, Yurtbay Seramik'in son 1 yıl içinde 8000 metrekareden fazla Showroom alanı düzenlemesiyle yatırımlarına ivme...