29 / 03 / 2024

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı kira

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı kira

YTB, koronavirüs salgını sürecinde ihtiyaç sahibi ailelere kira desteğinde bulundu...

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Dolarla kira iştah kabarttı: Türkler konut yatırımı için rotayı ABD'ye çevirdi!

Türk yatırımcılar dolarla kira almak için konut yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. Türkler konut yatırımında özellikle Miami ve Baltimore başta olmak üzere rotayı Amerika'ya çevirdi. İşte detaylar...

O kurum yüksek maaşlı personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi belli oldu!

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilana göre bir adet sözleşmeli bilişim personeli alınacağı öğrenildi.

Türkler, konutta rotalarını Londra'ya çevirdi! Türklerin alımları yüzde 30-50 oranında arttı!

Türkiye’de yükselen konut fiyatlarının yanı sıra geri dönüş süreleri de uzayınca yatırımcıların rotası Londra’ya kaydı. Ağırlıkla Londra’dan yatırım amaçlı konut alan Türkler, Hong Kong ve Çinlilerin ardından en fazla alım yapanlar arasında 3’üncü sıraya yerleşti. 

Almanya 60 bin yeni personel alacak! Vize kolaylığıyla Türkler de gidebilecek!

Almanya nitelikli göç kanununu henüz çıkarmadı fakat acil ihtiyaç olarak 60 bin kalorifer ve su tesisatçısı istihdam edecek. Bu kapsamda, söz konusu alanlarda meslek eğitimi almış olan Türkler, iş kabulü alırsa kolay vize ile Almanya’ya giderek çalışabilecek.

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

Avrasya GYO Alanya Türkler 320 ada 1 parsel R Blok 2019 yıl sonu değerleme raporu revizesi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 Ada 1 Parsel, R Blok 1.ve 3. Bağımsız Bölüm Yılsonu Değerleme Raporu revizesini yayınlandı...

Avrasya GYO Alanya Türkler 320 ada 1 parsel D Blok 2019 yıl sonu değerleme raporu revizesi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 Ada 1 Parsel, D Blok 1.ve 3. Bağımsız Bölüm Yılsonu Değerleme Raporu revizesi yayınlandı...

Avrasya GYO Alanya Türkler 320 ada 1 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 ada 1 parsel, R Blok 1. ve 3. bağımsız bölüm değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Türkler Ege'nin sahillerine aktı!

Ege bölgesi Beyaz Türkler'in akınına uğradı. Bodrum ve çevresinde bulunan tüm koylar ve köyler kasabalaştı.

Sancaktepe Kemal Türkler Mahallesi plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Kemal Türkler Mahallesi, 750 ada, 1 parsel ve doğusundaki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı 11 Mart 2019 tarihinde askıya çıkarıldı.

Gurbetçi Türkler memleketinden ev alıyor!

Yurt dışında çalışan ve döviz kazanan Gurbetçi Türkler, gayrimenkul yatırımını Türkiye'ye yapıyor. Yükselen dolar ve euro kuru sektörde avantaja dönüştü.

Avrasya GYO Antalya Türkler Köyü parseli 2017 değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 Ada 1 Parsel, R Blok 1.ve 3. Bağımsız Bölüm Yılsonu Değerleme Raporunu yayınladı..

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı kira Haberi

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı kira

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede, "Diaspora Kovid-19 Destek ve İş Birliği Programı"yla 14 ülkede 165 bin 549 kişinin ihtiyaçlarını giderdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; YTB'den yapılan yazılı açıklamada, koronavirüs salgını sürecinde yurt dışındaki Türk vatandaşlarını yalnız bırakmayan Başkanlık, yürüttüğü destek ve iş birliği programıyla dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahibi ailelere destek oldu.

Bu bağlamda, gıda paketleri, kira, elektrik ve gaz faturaları desteği, hijyen ürünleri, maske ve koruyucu ekipman üretimi gibi alanlarda destek verildi. 

CHP'den iş yeri kira ödemelerinde stopajın kaldırılması teklifi!

Edirne Belediyesi kiracılarından kira...