26 / 04 / 2024

Yusuf Boz kimdir

Yusuf Boz kimdir

PropertyTR Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Boz gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Yabancılara konut satışı rekora koşuyor!

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, Ramazan ayında durgunlaşan satışların önümüzdeki aylarda ve özellikle 23 Haziran sonrası hızlı yükseleceğini açıkladı.

Gayrimenkule olan ilgi arttı!

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, yabancıya konut satışındaki artışı değerlendirdi. Boz, " Türkiye genelinde konut satışları düşse de, yabancılar ve gurbetçiler kategorisinde yükselişe geçti." dedi.

Yabancıların konut talebi artmaya devam edecek!

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, yabancıya konut satışındaki artışı değerlendirdi. Boz, "Önümüzdeki süreçte yabancıların konut talebi artmaya devam edecektir. Yeni dönemle birlikte yüzde 50’ye varan bir talep artışı ortaya çıkacağı öngörülmektedir." dedi...

Beklemede olan konut yatırımcısı kiraya çıktı!

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, kiracıya verilen konut sayısı hakkında açıklamalarda bulundu. Boz, "Bu gibi dönemlerde yatırımcı beklemekten yana tercihini kullanır. Bu sebeple kısa süreliğine kiraya yerleşir." dedi...

100 günlük icraat programının gayrimenkule etkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘100 Günlük İcraat Programı’nı açıkladı. 400 mega projeden oluşan program ülkemizin kısa süre içerisinde büyük adım atacağını gösterdi. Erdoğan sanayiden çevreye ekonomiden askeriyeye birçok projeleri açıkladı. 

Seçim sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, 24 Haziran seçimleri sonrası gayrimenkul sektörünü neler beklediğini açıkladı. İşte, PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz'un seçim değerlendirmesi... 

Dolardaki artış yabancıya konut satışını nasıl etkiler?

Türkiye’deki dolar artışı hız kesmeden sürüyor. Seçim tarihine kadar daha da yükseleceğini tahmin eden ekonomistler bu durumun engellemesi için girişimler bekliyor. Peki doların bu kadar artışı gayrimenkul piyasasını nasıl etkiliyor? Türkiye’ye yabancı yatırımda son durum ne?

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat ne iş yapmaktadır?

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat'ın eğitim durumu nedir? Yusuf Canbolat'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yusuf Canbolat'ın kim olduğu ve Yusuf Canbolat'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Yusuf Şenel Kimdir?

Yusuf Şenel kimdir? Yusuf Şenel’in mesleği nedir? Yusuf Şenel hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Metaverse üzerinden gayrimenkul alım satım işlemleri gelecekte emlak sektörünü nasıl etkileyecek?

Emlak sektörünün önde gelen firmalarından PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz Metaverse'nin gayrimenkul sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Kovid-19 salgınından sonra gayrimenkul sektörü nasıl şekillenecek?

Kovid-19 salgını birçok sektörü etkilediği gibi gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Peki Kovid-19 salgınının gayrimenkul piyasasına etkisi nasıl oldu? Property TR Genel Müdürü Yusuf Boz, 'Pandemi Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası' konulu yazısını kaleme aldı.

Gayrimenkul yatırımı kazandırmaya devam ediyor!

PropertyTR Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Boz gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

İnşaat sektöründen güzel haberler geliyor!

Property TR Genel Müdürü Yusuf Boz, 'Türkiye'de Son Zamanlarda Gayrimenkul Sektörü' konulu yazısını kaleme aldı. İşte o yazı...

Yabancıya konut satışında beklenmeyen rekor!

PropertyTR Ceo’su Yusuf Boz, konut sektörüne ilişkin değerlendirmeler yaptı. Yusuf Boz, yabancıya konut satışında beklenmeyen bir patlama yaşandığını dile getirerek, Çinlilere satışın önemli olduğunu söyledi. Boz, Konut almak için daha fazla beklememek gerektiğine de dikkat çekti.

Gayrimenkul almak için doğru zaman!

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, 0,64 konut faiz oranının açıklanmasıyla dövize olan talebin düştüğünü yatırımcıların gayrimenkule yöneldiğini anlattı. Boz, gayrimenkul almak için tam zamanı olduğunu söyledi.

2020'de konut sektörü yükselişe geçecek!

Son zamanlarda ekonomide oluşan dalgalanmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan uzmanlar 2020 yılının konut sektörü için altın yıl olacağını belirtiyor. PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, 2020 yılında yabancı konut satışları başta olmak üzere tüm konut satışlarında artış yaşanacağını düşünüyor.

Yabancılara konut satışı rekora koşuyor!

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, Ramazan ayında durgunlaşan satışların önümüzdeki aylarda ve özellikle 23 Haziran sonrası hızlı yükseleceğini açıkladı.

Gayrimenkule olan ilgi arttı!

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, yabancıya konut satışındaki artışı değerlendirdi. Boz, " Türkiye genelinde konut satışları düşse de, yabancılar ve gurbetçiler kategorisinde yükselişe geçti." dedi.

Yusuf Ziya Öztabak kimdir?

Yusuf Ziya Öztabak, AKP Yalova Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Yusuf Ziya Öztabak kimdir? Yusuf Ziya Öztabak, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Yusuf Boz kimdir Haberi

Yusuf Boz kimdir

Türkiye'de emlak sektörü cazibesini yitirmeden son hızla ilerlemeyi sürdürüyor. Ekonomik sıkıntılara, maliyet girdilerinin yükselmesine rağmen, gayrimenkul satışları rekor kırıyor. Öyle ki 2020 yılı itibariyle gayrimenkul satışları 465 milyar TL'ye  ulaştı. Bazı ilçeler aşırı talep görürken, bazı ilçeler ise arka planda kaldı.  Emlak sektöründeki gelişmeleri sektörün güçlü firmaları arasında yer alan PropertyTR Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Boz konuyla ilgili açıklamalar yaptı.


 
 Gayrimenkul Satışları Rekor Kırmaya Devam Ediyor
 

Property yönetim kurulu başkanı Yusuf Boz ekonomik sıkıntılara rağmen tüketicinin gayrimenkule yatırım yapmayı sürdürdüğünü söylüyor. Geçmişten günümüze kadar en değerli yatırımın gayrimenkul olduğuna değinerek, gayrimenkulün ölmeyecek bir yatırım olduğunu söylüyor.
 
2020 itibariyle gayrimenkul satışlarında ortaya çıkan rakamlar PropertyTR emlak ofisini haklı çıkarıyor. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı...