29 / 03 / 2024

Yusuf Fırat samsat

Yusuf Fırat samsat

Adıyaman Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat kimdir? Yusuf Fırat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Fırat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Yusuf Fırat...

Ak Fırat Nalburiye Yapı Malzemeleri Elektrik Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Fırat Nalburiye Yapı Malzemeleri Elektrik Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Tufan Çınar tarafından kuruldu.

Zeynal Fırat kimdir?

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık LTD ŞTİ kurucusu Zeynal Fırat kimdir? Zeynal Fırat, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Fırat İnal İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Fırat İnal İnşaat Emlak Limited Şirketi Fırat İnal tarafından 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynal Fırat tarafından kuruldu.

Fırat Nehri'ne yüzen otel projesi!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bir girişimci tarafından ''Yüzen otel'' projesi inşa edilmek isteniyor. Fırat Nehri için proje hazırlandı.

Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine yeni turizm planları hazırlanıyor. Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor.

Ağrı Fırat Mahallesi'ndeki dönüşümün 2. etabı başlıyor!

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, düzenlediği basın toplantısında Ağrı'nın Fırat Mahallesi'nde başlayan ve ilk etabı bitirilen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. Etap çalışmalarının devam edeceğini ve bu projeyle modern bir mahalle oluşturulacağını söyledi.

Menderes Fırat Çakıroğlu Spor Kompleksi açıldı!

2015 yılında öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adı İzmir'in Menderes ilçesindeki spor kompleksine verildi.

Fırat Nalburiye Yapı Tasarım Ve Uygulamaları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Nalburiye Yapı Tasarım Ve Uygulamaları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de Şehriye Çoban tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ağrı Merkez Fırat Mahallesi'nde teslimler sona eriyor!

Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap Projesi kapsamında C2-14, C2-15, C2-16 ve C2-17 bloklarda satılan konutların son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. etap konut teslimleri sona eriyor!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün sona eriyor. Projede yüzde 10 peşinat yatırılarak daire sahibi olunabiliyor.

Ağrı Fırat Mahallesi kentsel dönüşüm ön yeterlilik ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ağrı Merkez Fırat Mahallesi Suçatağı mevkiinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için ihale süreci başladı.

Erzincan Sırat on Fırat için 600 metrelik köprü inşa edilecek!

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde yürütülen "Sırat on Fırat" Projesi kapsamında inşa edilecek 600 metre uzunluğundaki ve 510 metre yüksekliğindeki asma yürüyüş köprüsü, bölgenin tanıtımına katkı sunacak.

Yusuf Fırat samsat Haberi

Yusuf Fırat samsat

Yusuf Fırat kimdir?

Adıyaman Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat kimdir? Yusuf Fırat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Fırat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?


Eski Samsat'ın son Belediye Başkanı ve Yeni Samsat'ın İlk Belediye Başkanı, YUSUF FIRAT 1947 Samsat doğumlu olup, Ortaokul mezunudur.


Evli ve 10 Çocuk babası YUSUF FIRAT  Yerel yöneticilik deneyimi olan, Dürüst ve yardımsever kişiliği ile tanınmaktadır. Şeffaf yönetim anlayışı ve sosyal projeleri ile yeni ilçeye daha aktif ve şeffaf bir anlayış getirmiştir.


İletişim bilgileri:


TELEFON: 0416 411 20 25-27

FAX:0416 411 20 24

EMAİL: [email protected]

www.samsatbelediyesi.com



Adıyaman'da kentsel dönüşümle yeni bir şehir...