09 / 12 / 2025
fuzul

yusuf öztürk yatırımları 2017

yusuf öztürk yatırımları 2017

Öztürk Holding’in yönetim kurulu başkanı Yusuf Öztürk Gaziosmanpaşa'da 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk projeye hazırlandıklarını dile getirdi.

Türk yatırımcılar Dubai'de konuttan sonra arsaya yöneldi! Arsalar kapış kapış satılıyor 

Dubai’de arsa satış hacmi 2024’te 22 milyar doları aştı. Türk yatırımcıların da hızla yöneldiği arsa alımları, pandemi sonrası dönemde stratejik bir yatırım seçeneği haline geldi.

Türk yatırımcıları rotayı yurt dışına çevirdi! Yurt dışı konut alımları son iki yılda rekor kırdı!

Konutta yatırımcıların tercihi değişmeye başladı. Pek çok Türk yatırımcı yurt içi yerine artık yurt dışından konut almaya başladı. Özellikle son iki yılda yurt dışından konut alımları rekor kırdı.

Türk yatırımcılarından Yunanistan'a büyük talep! Türkler neden Yunanistan'ı tercih ediyor?

Son yıllarda Avrupa genelinde yatırım yoluyla oturum programlarına olan ilgi önemli ölçüde artarken, Türk yatırımcıların Yunanistan’a özel bir yönelim göstermesi dikkat çekiyor. NotteGlobal Kurucusu Yusuf Boz, bunun başlıca nedenlerini açıkladı. 

Türk yatırımcıları gözünü Dubai ve ABD'ye dikti!

Türk yatırımcılar, yurtdışında gayrimenkul yatırımlarına hızla yöneliyor. Özellikle Dubai ve Amerika Birleşik Devletleri (ABD), sundukları fırsatlar ve avantajlarla yatırımcıların ilgisini çekiyor. 

Türk yatırımcıların yeni gözdesi Dubai ve ABD oldu!

Son senelerde Türk yatırımcılar, yurtdışında gayrimenkul yatırımlarına yönelirken, Dubai ve Amerika Birleşik Devletleri (ABD), sunduğu fırsatlar ve avantajlarla yatırımcıların da ilgisini çekiyor.

Türklerin yurt dışı konut yatırımları 2,5 milyar dolara ulaştı!

Son senelerde Türk yatırımcıların yurt dışına olan ilgisi hızlı bir şekilde artarken, 2024 yılında yurt dışı konut yatırımları 2,5 milyar dolara ulaştı.

Türk yatırımcılar gayrimenkul yatırımında rotayı Birleşik Krallık'a çevirdi!

Birleşik Krallık’ta gayrimenkul yatırımları, düşük risk ve döviz bazında kira getirisi gibi avantajlarıyla Türk yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Türk yatırımcılarından ABD gayrimenkul piyasasına büyük ilgi! Yatırımcılar yurt dışından konut almaya başladı!

NotteGlobal’ın kurucusu Yusuf Boz, ABD Gayrimenkul Pazarının Türk yatırımcılarına fırsatlar sunduğunu açıklayarak yatırımcıların yurt dışından konut almaya başladığını belirtti.

Türklerin Miami'deki emlak yatırımları katlandı: Düşük emlak vergisi ve Amerikan vizesiz ev sahibi olma imkanı!

IRG Yöneticisi Cengiz Bayırlı, Türklerin Miami'deki emlak yatırımlarının katlandığına dikkat çekti. Peki neden? İşte Türk yatırımcıların tercihleri...

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2 milyar dolara dayandı!

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları rakamlarında, 2023'te büyük bir yükseliş oldu. 2022 yılının toplamında 701 milyon dolar olan yatırım miktarı, 2023'ün ilk 11 ayında 1 milyar 918 milyon dolara yükseldi. İşte son dakika rakamları...

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Sezen Ön tarafından kuruldu.

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

yusuf öztürk yatırımları 2017 Haberi

yusuf öztürk yatırımları 2017

Yusuf Öztürk, Öztürk Holding’in yönetim kurulu başkanı. 9 yıl önce Afrika pazarına açılarak ağabeylerinin kurduğu şirketi 15 kattan fazla büyüttü. 2016’yı 3,1 milyar dolar ciroyla kapatacaklarını söyleyen Öztürk, Türkiye’de kentsel dönüşüm ve eğitim sektörüyle ilgilendiğini belirtiyor. “Bütün paramızı kaybetsek de Türkiye’de eğitim sektöründe mutlaka yatırım yapacağız” diyen Öztürk, yönettiği 32 milyar dolarlık fonun da Türkiye’de yatırım fırsatlarını araştırdığını söylüyor.



Yusuf Öztürk, 44 yaşında, Türkiye’nin yurt dışındaki en genç ve başarılı patronlarından biri. ITÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği mezunu. 9 yıl önce ağabeylerinin kurduğu şirketi yurt dışına açarak 3 milyar doların üzerinde cirosu olan büyük bir holdingin sahibi oldu. 2007’de Afrika pazarına girmesinin dönüm noktası olduğunu söyleyen Öztürk, sahra altı Afrika’da aldığı müteahhitlik işleriyle dev birimparatorluk kurdu.


Afrika’dan sonra Orta Doğu’ya ve...