23 / 04 / 2024

Yusuf Uzun kimdir

Yusuf Uzun kimdir

Yusuf Uzun, "Beylikdüzü'nde altyapıda, üstyapıda, sosyal alanda, eğitim, kültür, çevre ve sağlıkta, güzel işlere imza attık, bu hizmetlerin devam etmesi için tüm Beylikdüzü'nün desteğini bekliyoruz" dedi.

Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaat çalışmaları devam ediyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun 300 Yataklı Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışmaları ve Olimpik Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Tesisi inşaatının da devam ettiğini söyledi...

İstanbul'un gecekondu yapılaşması olmayan tek ilçesi Beylikdüzü!

Toplu konut projeleri ve lüks sitelere her gün yenilerinin eklendiği Beylikdüzü, İstanbul'un gecekondu yapılaşması olmayan tek ilçesi. İlçede yoğun yapılaşmaya karşın kişi başına 10m2'yi aşan yeşil alan düşüyor.

Yusuf Uzun: Beylikdüzü ismi artık bir marka!

AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun Gürpınar Çorba Evi'nde Gürpınarlı vatandaşlarla buluştu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşlarla her ortamda bir araya gelmeye devam ediyor.

Yusuf Uzun: Kentsel dönüşüm konusunda vatandaşların bilinçlendirmesi şart!

Beylikdüzü Belediyesi ile İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin birlikte düzenlediği 'Kentsel Dönüşüm Sempozyumu'na konuşmacı olarak katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun: Kentsel dönüşüm konusunda vatandaşların bilgilendirilmesi şart.

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat ne iş yapmaktadır?

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat'ın eğitim durumu nedir? Yusuf Canbolat'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yusuf Canbolat'ın kim olduğu ve Yusuf Canbolat'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Yusuf Şenel Kimdir?

Yusuf Şenel kimdir? Yusuf Şenel’in mesleği nedir? Yusuf Şenel hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Bekir Uzun kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Bağımsız Üye Bekir Uzun kimdir? Bekir Uzun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bekir Uzun'un biyografisi...

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Yusuf Günay "Elbette ki çok uzun süredir gelen bir hukuki problem. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah kısa sürede hukuki yoldan sonuç alacağız. Ada, tekrar Galatasaraylıların kullandığı bir mülk haline gelecek" dedi.

Yusuf Ziya Öztabak kimdir?

Yusuf Ziya Öztabak, AKP Yalova Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Yusuf Ziya Öztabak kimdir? Yusuf Ziya Öztabak, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Yusuf Ziya Aldatmaz, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bartın Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, AKP Bartın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Fatma Çelenk kimdir?

Uzun yıllardır Soyak Holding'te Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünü yürüten Fatma Çelenk görevinden ayrıldı. Peki Fatma Çelenk kimdir? 

Estor Yapı Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Estor Yapı Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Vedat Saç, Yusuf Uzun, Ayşe Örbeyi, İbrahiö Körükçü ve Nazmiye Körükçü ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yusuf Can Delipınar kimdir?

Gayrimenkul hukuku alanındaki gelişmeleri özellikle takip etmekte olan Av. Yusuf Can Delipınar kimdir? Yusuf Can Delipınar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Av. Yusuf Can Delipınar..

Yusuf Öztürk kimdir?

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Yusuf Uzun kimdir Haberi

Yusuf Uzun kimdir


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve beraberindeki heyet, ilk olarak Marmara Mahallesi Yaşar Cimilli Camii'nde vatandaşla birlikte kıldıkları, sabah namazı sonrası mahalleli ile sohbet etti. Daha sonra Beylikdüzü Giresunlular Derneği'nin Dünya Kadınlar Günü programına katılan Başkan Uzun, kadınların yılda bir kez değil, her gün hatırlanması gerektiğini belirterek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Başkan Uzun, kadınlar günü programının ardından, sırasıyla; Marmara Mahallesi Erguvan Konutları, Adnan Kahveci Mahallesi Gözde Apartmanı ve Şelale Evleri, Sahil Mahallesi Kavaklı Kent Sitesi, Adnan Kahveci Mahallesi Hasbahçe Sitesi ve Büyükşehir Mahallesi C-6 Blok Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Gittiği her yerde yoğun ilgi ve tezahüratlarla karşılanan Uzun, 641'in üstünde proje gerçekleştirdiklerini, Avcılar ile Büyükçekmece halkının yapılan hizmetlerden dolayı Beylikdüzü'nü örnek gösterdiğini belirtti. 

Uzun, "Beylikdüzü'nde...