25 / 04 / 2024

Yusuf Ziya Öztabak yalova

Yusuf Ziya Öztabak yalova

Yusuf Ziya Öztabak, AKP Yalova Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Yusuf Ziya Öztabak kimdir? Yusuf Ziya Öztabak, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Avrasya GYO Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası değerleme raporu!

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası  yılsonu değerleme raporu revizesini yayınladı.

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun otogarı 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası, 2 adet akaryakıt istasyonu yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Yusuf Ziya Öztabak kimdir?

Yusuf Ziya Öztabak, AKP Yalova Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Yusuf Ziya Öztabak kimdir? Yusuf Ziya Öztabak, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Yusuf Ziya Aldatmaz, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bartın Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, AKP Bartın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Yusuf Yılmaz: Samsun'a iki yılda 16 okul kazandırdık!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’a iş adamları aracılığıyla iki yılda 16 okul kazandırdıklarını belirtti.

Yusuf Ziya Paşa Külliyesi restore ediliyor!

Elazığ'ın Keban ilçesindeki 223 yıllık Yusuf Ziya Paşa Külliyesi restore ediliyor.

Yusuf Yılmaz: Samsun'a estetik görünüm kazandıracağız!

Samsun’u estetik yönden güzelleştirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz " Şehre estetik görünüm kazandırmak için çalışacağız." dedi.

Elazığ Yusuf Ziya Paşa Camisi restore edilecek!

Elazığ'ın Keban ilçesinde 1794 yılında ibadete açılan ve bugüne kadar kesintisiz hizmet veren tarihi Yusuf Ziya Paşa Camisi, Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğünce restore edilecek.

Yusuf Ziya Yılmaz kent estetiği için destek istedi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kaçak yapılaşmalara her zaman karşı olduklarını belirtti ve “Kent estetiği için gösterdiğimiz çabalarda müteahhitlerinde bir desteği olsun istiyoruz” dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Biz kaçak ev değil yazlık yıktık!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a dünya mirasına girmeye aday olan Allah'ın bahşettiği bir cennetin istila edilmesine hiç bir zaman müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Yusuf Ziya Yılmaz'dan OMÜ'ye tramvay müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kredi taleplerinin İller Bankası yönetim kurulundan geçtiğini, tramvayı 2018 sonuna doğru üniversiteye çıkaracaklarını dile getirdi.

Yusuf Ziya Öztabak yalova Haberi

Yusuf Ziya Öztabak yalova

Yusuf Ziya Öztabak, 2 Ocak 1963 Rize doğumlu. 1989 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu.Yükseköğretimini müteakip Yalova’da mesleğe başladı ve halen Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi olarak mesleğini icra etmektedir. 

Çeşitli zamanlarda Yalova S.M.M.M Odası, Denetim, Disiplin ve Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde buldu. Ayrıca Uludağ Üniversitesi Yalova Meslek Yüksek Okulu’nda da ‘Misafir Öğretim Görevlisi’ olarak meslek dersleri verdi. 

Yalova Yardım Derneği Başkanlığı görevinde bulundu; halen Yalova Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. 2001 yılında Yalova Ak Parti Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. 

Çeşitli sürelerle Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve Siyasi Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan...