26 / 04 / 2024

yüzde 15 desteğin konut fiyatlarına etkisi

yüzde 15 desteğin konut fiyatlarına etkisi

Konut almak isteyenlere müjde devletten geldi. Konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 15 devlet desteğinin sektöre ivme kazandıracağını vurgulayan yetkililer, konut fiyatlarında yaşanabilecek artışa da dikkat çekti.

Estonşehir Koru'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim! 

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen Eston Şehir Koru projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği projede ayrıca 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Zekariyaköy Kuzeybükü yüzde 40 peşin 15 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Consera'nın özel projelerinden biri olan Zekariyaköy Kuzeybükü projesi yüzde 40 peşin 15 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. 

Evim şirketlerine resmen yüzde 15 sözleşme sınırı geldi! Bu tutarı aşan sözleşmeler için uygulanacak!

Tasarruf finansman şirketlerine yüzde 15'lik sözleşme üst sınırı getiren düzenleme bugünkü 32414 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenleme, konut ve çatılı iş yeri için 5 milyon Türk Lirası'nı, taşıtlar için de 2 milyon Türk Lirası'nı aşan sözleşmeleri kapsayacak. İşte ayrıntılar...

Sinpaş Koru Aura'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Son gün 31 Aralık!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Ataşehir ve Finans Merkezi bölgesinde yükselen Sinpaş Koru Aura'da 31 Aralık tarihine kadar peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı başladı.

Polat Levent Exclusive satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim!

Polat Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Levent'te inşa edilmesi planlanan "Polat Levent Exclusive" projesinde satışlar başladı. Farklı konut seçenekleri sağlayan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak.

Çavuşoğlu Yemenler Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı imzasıyla Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşinat 72 vade farksız ödeme koşullarıyla satışlar devam ediyor.

Go Garden Villaları'nda peşin ödemelerde yüzde 15+ yüzde 11 indirim fırsatı başladı!

Go Garden Go Garden Villaları'nda peşin ödemelerde yüzde 15+ yüzde 11 indirim fırsatı başladı. Peki Go Garden Villaları ne kadar? İşte Go Garden Villaları ile ilgili detaylar...

Nava Konak konut projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

İzmir'de Navac İnşaat tarafından hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor. Bu kapsamda şirket müşterilerine peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlayacak.

Sylvana İstanbul'da yüzde 15'ini peşin, kalanını 24 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Sylvana İstanbul projesinde peşin ödemelerde sunulan yüzde 40 indirim imkanının yanı sıra, yüzde 15'ini peşin, kalanını 24 ay taksitle ödeme kampanyası da başladı. Peki Sylvana İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

Koray Liberte'de peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! 

Koray GYO tarafından Göktürk'te yükselen Koray Liberte'de peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.  Peki Koray Liberte'de hangi konut tipleri var? Koray Liberte'de konut fiyatları ne kadar? İşte Koray Liberte ile ilgili detaylar...

Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket, Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlıyor.

Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

BOSS4 İnşaat tarafından Beylikdüzü, Mermerciler Sitesi'nin hemen arkasında yükselen Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı ile satışlar devam ediyor.  

Nidapark Çengelköy'de yüzde 10 peşin 24 ay vade fırsatıyla! Son 15 konutu kaçırmayın!

Nidapark Çengelköy projesinde yüzde 10 peşin 24 ay vade fırsatıyla son 15 konutun satışı devam ediyor. İşte Nidapark Çengelköy projesi ile ilgili ayrıntılar...

yüzde 15 desteğin konut fiyatlarına etkisi Haberi

yüzde 15 desteğin konut fiyatlarına etkisi

10. Ekonomik Kalkınma Planı'nda Başbakan Ahmet  Davutoğlu'nun konut edinmek isteyenlere yüzde 15 devlet desteği sağlanacağını açıklamıştı. Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren yetkililer, konut alacaklar için verilecek yüzde 15'lik devlet desteğini olumlu bulduklarını söyledi. Uygulamanın Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden olan inşaat sektörünü kuşkusuz hareketlendireceğini ifade eden yetkililer, ancak bu tür teşviklerin fırsatçı kişiler nedeniyle konut fiyatlarında artışa da neden olabileceğine işaret etti. 


Diğer taraftan devletin ve belediyelerin sektörü/fiyatları regüle etmek için geçmişte kurduğu yapılanmaların; lüks, yüksek fiyatta konut üretmesinin de önemli bir çelişki olduğunu vurgulayan yetkililer, "Devlet, konut alacaklara yüzde 15 destek vererek iyi bir girişim de bulunmuştur. 


Bolu Takip...