19 / 04 / 2024

yüzde 40 hisse

yüzde 40 hisse

Serdar Bilgili'nin Ortaköy'de zengin öğrenciler için yaptığı Republika Academic Aparts'a Dubaili Abraaj Capital ortak oldu...

Alarko GYO, Mosalarko OJSC şirketinin yüzde 40'ını 6 milyon dolara satın aldı!

Alarko GYO, Mosalarko OJSC şirketinin yüzde 40 hissesini 6 milyon ABD Doları bedelle satın almaya, bedelinin hisse devri sırasında peşin olarak ödenmesine karar verdi. 

GROHE’den yüzde 40’a varan indirim!

Dünyanın en büyük sıhhı tesisat üreticilerinden biri olan GROHE, Türkiye’de Mart ayı boyunca geçerli kampanyada tüm bayilerinde ve satış noktalarında yüzde 40’a varan indirim fırsatları sunuyor.

Adnan Odabaş: Yüzde 40 terk ile dönüşüm olmaz!

KARİYER Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Üsküdar Kentsel Dönüşüm Platformu Başkanı Dr. Adnan Odabaş, dönüşüm kapsamına alınan arazilerin yüzde 40'ının kamuya terkinin kentsel dönüşümde sorunlar ortaya çıkaracağını söyledi.

GROHE’de yüzde 40’a varan indirim!

Dünyanın en büyük sıhhı tesisat üreticilerinden biri olan GROHE, Türkiye’de Mart ayı boyunca geçerli kampanyada tüm bayilerinde ve satış noktalarında yüzde 40’a varan indirim fırsatları sunuyor.

Türkiye'deki konut stokunun yüzde 40'ı riskli!

Ülkemizde, yaklaşık 19 milyonluk konut stokunun yüzde 40 gibi önemli bir kısmının, riskli, yapı ömrünü tamamlamış, sağlıksız ve ruhsatsız yapılaşmadan oluştuğu ifade ediliyor.

Royal Garden’da konutların yüzde 40’ı satıldı!

Vade farkı istemeyen ve peşin alımlarda yüzde 20 indirim kampanyası yapan Royal Grup, Royal Garden Kartal Residence projesinde gördüğü yoğun ilgiyle konutların yüzde 40’ını sattı.

Ödemiş Rahmanlar Barajı inşaatının yüzde 40'ı tamamlandı!

İzmir’in Ödemiş ilçesinin içme ve sulama suyu ihtiyacını karşılayacak Rahmanlar Barajı’nda inşaatı seviyesi yüzde 40’lara ulaşırken, barajın 2016 yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

İzmir Marka 333'ün yüzde 40'ı satıldı!

SON 4 yılda birçok önemli projeye imza atan Özdeker İnşaat, İzmir Çiğli Harmandalı bölgesinde ilk projesi olan Marka333'ü hayata geçirdi. Lansmanı ekimde yapılan projenin yüzde 40'ı satıldı.

Çilek Mobilya'da yüzde 40'a varan indirim fırsatı!

Türkiye’nin sevilen markası Çilek, Aralık ayına özel indirim kampanyasıyla yüzleri güldürüyor. Çilek, yüzde 40’a varan indirim fırsatlarıyla 2015’i uğurlamaya hazırlanıyor.

Fikirtepe'de inşaatların yüzde 40'ı tamamlandı!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Fikirtepe Platformu Başkanı Ali Nuhoğlu, İnşaat, kazı ve iksa ruhsatlarıyla beraber bölgede başlayan inşaatlar yüzde 40'a yaklaşmış durumda.

Küresel enerji tüketiminin yüzde 40’ını binalar oluşturuyor!

Günümüzde küresel enerji tüketiminin yüzde 40’ını binalar oluşturuyor. Bugün inşa edilen her ticari bina, önümüzdeki 15 yıl içerisinde tüketilecek ortalama 12,000 MWs’lik elektrik enerjisini hapsediyor.

Çilek'in yüzde 40 indirim kampanyası devam ediyor!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yüzde 40'a varan indirim kampanyasını yeni ders yılına hazırlananlar için sürdürüyor. Çilek mağazalarında yeni ders yılına hazırlanan minikleri bekliyor.

Türkiye'deki konutların yüzde 40'ı sigortalı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu ve sigorta şirketleri, zorunlu deprem sigortasına ilişkin bilincin artması için çalışmalar yapsa da sigortalılık oranı yüzde 40'ı aşmıyor.

yüzde 40 hisse Haberi

yüzde 40 hisse

Acıbadem Hastaneleri'ndeki hisselerini satan Dubaili yatırım fonu Abraaj, Serdar Bilgili'nin turizm şirketleri Çakmaklı Aparts Otelcilik, Ortaköy Aparts Otelcilik ve Republika Yönetim Danışmanlık firmalarının yüzde 40'ını satın alacak. Republica Academi Aparts projesinin yatırım bedeli 65 milyon euro. Proje, Ortaköy'de inşa...