23 / 04 / 2024

Yy Yavuz Yapı adres

Yy Yavuz Yapı adres

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Limited Şirketi  Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yavuz , Bayram Yavuz tarafından kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Yt Yavuz Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yt Yavuz Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yt Yavuz Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Şirketi kuruldu!

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Limited Şirketi  Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yavuz , Bayram Yavuz tarafından kuruldu.

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul'un yapımı hızlandırıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Kanal İstanbul Projesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yapımının hızlandırıldığını söyledi.

Yavuz Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Seddar Yavuz: Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız!

17 Ağustos 1999'da yaşanan Marmara depreminde hayatını kaybedenler için gerçekleştirilen anma töreninde konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, yaptığı açıklamada "Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız" dedi.

Yavuz Yapım İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yavuz Yapım İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz tarafından kuruldu.

Artık fay hatlarını değil, depreme dayanıklı yapılaşmayı konuşmalıyız!

Elazığ Sivrice’de, 24 Ocak 2020 günü 20.55’te meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklamada bulunan Avrupa Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık; “Artık fay hatlarını değil, depreme dayanıklı yapılaşmayı konuşmalıyız.” dedi...

Cenk Yapı İnşaat Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenk Yapı İnşaat Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yavuz tarafından kuruldu. 

Adis Yapı İnşaat Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adis Yapı İnşaat Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Yavuz tarafından kuruldu.

Öz Yavuz Hırdavat Metal Yapı ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yavuz Hırdavat Metal Yapı ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kula tarafından kuruldu.

YB Turkuaz Yapı ve Çatı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

YB Turkuaz Yapı ve Çatı Sistemleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Baykal tarafından kuruldu.

Yars Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yars Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ramiz ve Yavuz Sade ortaklığıyla kuruldu.

Yy Yavuz Yapı adres Haberi

Yy Yavuz Yapı adres

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Limited Şirketi  Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yavuz , Bayram Yavuz tarafından kuruldu.

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Şirketi konusu:
a.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...