26 / 04 / 2024

Z kuşağına uygun meslekler

Z kuşağına uygun meslekler

Z kuşağı, meslek seçiminde de kendi patronu olabileceği işlerin hayalini kuruyor.Önümüzdeki 5 yıl içinde iş dünyasına girecek Z kuşağının bu özgürlükçü anlayışına en uygun meslek olarak ise ‘Profesyonel Gayrimenkul Yatırım Uzmanlığı’ öne çıkıyor.

Y Kuşağı’na kötü haber geldi: Boomerların evleri, Z Kuşağı’nın olacak!

Mary K. JACOB New York Post yazarı kaleme aldığı yazısında Y Kuşağı’na kötü haber vererek, Boomerların konutlarının Z Kuşağı’nın olacağını belirtti. işte o yazı...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Prof. Dr Ahmet Ercan'dan şaşırtan açıklama: Deprem kuşağında olmak nimet! İnşallah deprem olsun ki...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan '' "Deprem kuşağında olmamız bir nimettir' diyerek şaşırtan açıklamalarda bulundu. 

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi kesenin ağzını açtı. 10 bin TL ödeme yapacaklar

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte vatandaşların paraya ihtiyacı arttı. Bankalar da kesenin ağzını açtı. Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi ödeyeceği miktarı açıkladı.

Konut tercihleri Z kuşağı ile değişiyor! Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Konut tercihleri değişirken, kiralık konut piyasasında da arz sorunu devam ediyor. Peki konut tercihleri nasıl değişti? Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Finansbank kesenin ağzını açtı. Bir de bunu inceleyin

Bankaların kredi konusundaki yarışı devam ediyor. Kesenin ağzını açan bankalar arasına Finansbank da katıldı. İşte banka tarafından hazırlanan kredi kampanyasının detayları.

Yapı Kredi bankası kesenin ağzını açtı. Buna bakmak lazım

Yapı Kredi bankası kredi konusunda diğer rakiplerinin önüne geçmek amacıyla kesenin ağzını açtı. Banka tarafından önemli bir kredi miktarı vatandaşların kullanımına sunuldu. İşte detaylar...

Emeklilere resmen son dakika Mart 2023 müjdesi geldi! Tek tek açıklanan bu rakamı görenin ağzı resmen kulaklarına vardı

Emeklilere resmen son dakika Mart 2023 müjdesi geldi... Tek tek açıklanan bu rakamı görenin ağzı resmen kulaklarına vardı... Hemen bakın...

Gram altının tam 1.200 TL olacağı tarih açıklandı! Tek tek açıklanan bu tarihi duyanın ağzı resmen kulaklarına vardı!

Gram altının tam 1.200 TL olacağı tarih açıklandı... Tek tek açıklanan bu tarihi duyanın ağzı resmen kulaklarına vardı... Hemen bakın...

Yeni nesilin tercihi oyun odaklı Tecno Spark 10 Pro ile tanışın!

Tecno Spark 10 Pro, MWC 2023 etkinliğinde duyuruldu. 8 GB RAM ve Helio G88 işlemci ile öne çıkan bu telefon, Z kuşağına hitap edecek.

Z kuşağına uygun meslekler Haberi

Z kuşağına uygun meslekler

İyi eğitimli, vizyonu geniş ve önceki nesillere göre daha özgür yetişen Z kuşağı, meslek seçiminde de kendi patronu olabileceği işlerin hayalini kuruyor. Önümüzdeki 5 yıl içinde iş dünyasına girecek Z kuşağının bu özgürlükçü anlayışına en uygun meslek olarak ise ‘Profesyonel Gayrimenkul Yatırım Uzmanlığı’ öne çıkıyor.


Girişimci genç nesil sayesinde ‘iş’ tabirinin de değişeceğini ifade eden Onursal Gayrimenkul Geliştirme A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, ‘beyaz yakalı çalışan’ profilinin ise Z kuşağı tarafından çok tercih edilmeyeceğine inandığını belirtti.


Kırıkkale Üniversitesi’nde düzenlenen “Emlak Sektörünün Geleceği” konferansında, gençlerle bir araya gelen Öngün, “1995 ve sonrasında doğan Z kuşağının hayata bakışı ve yetiştirilme tarzı çok farklı. Çok yakında iş dünyasına adım atacak olan kendine güvenen, bağımsız yeni nesil, kariyer planlamalarında da bu özelliklerini dikkate alacak....