26 / 04 / 2024

Z Ofis Çağlayan

Z Ofis Çağlayan

Altınboynuz’u eski günlerine kavuşturacak olan Boğaz suyunun Haliç’e kavuşması projesi hayata geçti; Z Ofis’in Haliç manzaralı ofis ve dükkanlarının cazibesi arttı.DAP Z Ofis’in satış ofisi bayramın 3. ve 4. günü açık olacak.

Dap Z Ofis Çağlayan'da 363 bin TL'ye ofis, 864 bin TL'ye mağaza!

Dap Yapı'nın Çağlayan'daki yeni projesi Z Ofis projesinde ofis fiyatları 363 bin TL'den ve mağaza fiyatları ise 864 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Dap Yapı Z Ofis'te metrekaresi 4 bin TL'den başlayan ofisler!

Dap Yapı tarafından İstanbul Çağlayan'da Z şeklinde temelleri atılan ofis projesi Dap Yapı Z Ofis'te yaşam 30 ay sonra başlıyor.

www.dapzofis.com açıldı! Metrekaresi 6 bin 500 TL'ye!

Dap Yapı yeni projesi Z Ofis'i dün düzenlediği basın lansmanıyla tanıttı. Çağlayan'da yükselen ZOfis projesinin internet sitesi de açıldı

Çağlayan Z Ofis’te minimum fiyat 275 bin liradan başlıyor!

Dap Yapı tarafından Çağlayan’da hayata geçen Z Ofis projesinde 250 bin liralık ofislerin tamamı tükendi. Projede en düşük yeni fiyat 275 bin lira olarak belirlendi

Dap Yapı Z Ofis Çağlayan'da 250 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Dap Yapı'ya ait Çağlayan'da yer alan Dap Z Ofis'te ofis satışlarına başlandı. Ofisler 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Dap Yapı'nın Z Ofis projesinden havadan video!

Dap Yapı'nın Çağlayan'da konumlandırmaya başladığı Z Ofis projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Armağan Çağlayan çözülmeden ortada bırakılan sorunları sıraladı: Enflasyon, kiracı kiralayan düzenlemesi! 

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki tartışmalar büyürken, Türk televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte Çağlayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Akpınar tarafından kuruldu.

Öz Çağlayan Sondaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlayan Sondaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile ibrahim çağlayan tarafından kuruldu.

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi yıkılıyor!

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. Bu kapsamda okulun yıkılmasına karar verildi. Öğrenciler okul bahçesinde toplanarak bu kararı protesto etti. Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir öğrencilere açıklama yaptı.

Çağlayan'daki dev otopark satılıyor!

Dünyagöz Hastanesi'nin sahibi olan Eray Kapıcıoğlu'nun 30 yıllık işletmesini kazandığı 5 katlı Park Çağlayan'ın işletme hakkı satılıyor.

Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan projesi 15 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Vogue Çağlayan Evleri iletişim!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan'da fiyat ve teslim tarihi henüz netleşmedi. Vogue Çağlayan projesi Adliye Sarayına yakın mesafede yer alıyor...

Erzincan Çağlayan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzincan Çağlayan 240 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 7 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuldu.

TOKİ Erzincan Çağlayan başvuruları başladı!

TOKİ'nin 240 konut olarak Erzincan Çağlayan'da hayata geçirdiği projesinde stoklarda yer alan 45 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. TOKİ Erzincan Çağlayan başvuruları başladı.

TOKİ Erzincan Çağlayan başvurusu bugün başlıyor!

Kurasız açık satışla satışta olan projede 45 adet daire satışta. TOKİ Erzincan Çağlayan başvurusu bugün başlıyor...

TOKİ Erzincan Çağlayan başvuruları yarın başlıyor!

Erzincan Çağlayan 240 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 45 adet konut kurasız olarak satılacak. TOKİ Erzincan Çağlayan başvuruları yarın başlıyor...

TOKİ Erzincan Çağlayan başvuruları yarın başlıyor!

Dairelerin kurasız yöntemle satılacağı projede fiyatlar 74 bin 611 TL'den başlıyor. TOKİ Erzincan Çağlayan başvuruları yarın başlıyor...

TOKİ Erzincan Çağlayan başvuru yeri!

45 adet konutun kurasız olarak açık satışa çıkacağı TOKİ Erzincan Çağlayan projesinde başvurular için geri sayım başladı.

Z Ofis Çağlayan Haberi

Z Ofis Çağlayan



3.5 yıl süren Haliç Çevre Koruma Projesi kapsamında, Haliç kıyısındaki sanayi tesisleri kaldırılarak, bölge, ticaretin kalbinin attığı bir merkeze dönüştürüldü. Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanan Z Ofis, üstün teknolojisi ve sıra dışı mimarisiyle bölgedeki ofis projeleri arasında öne çıktı. Avukatlar, muhasebeciler, danışmanlar ve diğer serbest meslek gruplarından girişimciler, “akıllı yatırım” sloganıyla tanıtılan projeye yoğun ilgi gösterdi. 


Sekreteri bedavaya getiren ofis

Z Ofis ile iş dünyasına hızlı bir giriş yapan Dap Yapı’nın kemikleşmiş alıcı ve yatırımcı grubu yeni projeye talip oldu; ofis ve dükkanların büyük çoğunluğu satıldı. “Sekreteri bedavaya getiren ofis” mantığıyla sunulan ofisler, ticari emlak satın alırken 13-15 yıl kabul edilen amortisman süresini 7-10 yıla düşerek maksimum kazanç sağlıyor.


Lokasyon avantajı

Mağazalar katında merkez resepsiyonu, her katta ayrı sekreterlik ve her katta 2 adet toplantı...