26 / 04 / 2024

Zafer Alkaya kimdir

Zafer Alkaya kimdir

Cornelia Diamod Genel Müdürü Zafer Alkaya, turizm sektöründen ve Antalya bölgesindeki yatırımlardan bahsetti.  Alkaya, ''Antalya’nın yeni yatırıma ihtiyacı yok. Sadece Antalya’da 600 kadar 5 yıldızlı otel var'' diye konuştu.

Zafer Alkaya: Fazla arz otellerdeki doluluğu düşürüyor!

Antalya'nın ziyaretçi sayısının yüzde 7,5 artarak 11.5 milyona ulaştığına dikkat çeken Zafer Alkaya, buna rağmen otel doluluklarının yüzde 60.9'a düştüğünü dile getirdi...

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey ne iş yapıyor?

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey'in eğitim durumu nedir? Zafer Atabey kariyeri ve eğitim durumu nedir? Zafer Atabey'in kim olduğu ve Zafer Atabey'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Zafer Üstüner kimdir? Hangi ülkelerde müdürlük yaptı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Zafer Üstüner nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Arçelik’te hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zafer Üstüner ile ilgili merak edilen her şey...

Antalya otel yatırımlarına doydu!

Cornelia Diamod Genel Müdürü Zafer Alkaya, turizm sektöründen ve Antalya bölgesindeki yatırımlardan bahsetti.  Alkaya, ''Antalya’nın yeni yatırıma ihtiyacı yok. Sadece Antalya’da 600 kadar 5 yıldızlı otel var'' diye konuştu.

Zafer Karoğlu kimdir?

Mimar Zafer Karoğlu kimdir? Mimar Zafer Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Karoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Zafer Karoğlu..

Zafer Gülçur kimdir?

Erdoğan Elmas ve Ertur Yener' le birlikte gerçekleştirdiği çok sayıda büro ve kamu binasıyla tanınan Mimar Zafer Gülçur kimdir? Mimar Zafer Gülçur, başka hangi projelere imza attı?

Zafer Arpacı kimdir?

Uşak Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı kimdir? Zafer Arpacı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Arpacı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zafer Arpacı...

Mehmet Ali Çalkaya kimdir?

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya kimdir? Mehmet Ali Çalkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Ali Çalkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Ali Çalkaya..

Zafer Mergen kimdir?

Manisa Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen kimdir? Zafer Mergen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Mergen ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zafer Mergen..

Rusya turizmde içe yöneldi, Antalya tedirgin oldu!

CORNELIA Diamond Golf Resort Spa Genel Müdürü Zafer Alkaya, Rusya hükümetinin Soçi’de olimpiyatların ardından boşalan 5 yıldızlı oteller ile Kırım’a özel vergi indirimiyle iç turizmi canlandırmayı hedeflediğini vurguladı...

Zafer Yavuztürk kimdir?

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu alanında kurulan Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği'nin ilk dönemsel başkanlığına Zafer Yavuztürk seçildi. Peki ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk kimdir? İşte Zafer Yavuztürk..

Caner Zafer kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Genç İnşaat Mühendisleri Komisyonu Sorumlu Kurul Üyesi Caner Zafer kimdir? Caner Zafer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Caner Zafer..

Esen Akyar Karoğlu kimdir?

Mimar Esen Akyar Karoğlu kimdir? Esen Akyar Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Esen Akyar Karoğlu, Zafer Karoğlu ile İglo Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Esen Akyar Karoğlu..

Zafer Karamehmetoğlu kimdir?

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu kimdir? Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Karamehmetoğlu, ne zamandan beri kaymakam olarak görev alıyor? İşte Zafer Karamehmetoğlu..

Zafer Alkaya kimdir Haberi

Zafer Alkaya kimdir

Türkiye turizmi sıkıntılı geçen dönemin ardından tarihinin en hareketli yılını geride bırakıyor. Cornelia Diamod Genel Müdürü Zafer Alkaya, turizm sektöründeki gelişmeleri ve yatırımları anlattı. 

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre Alkaya “Turizmde kendi ayağımıza sıktığımız konulardan birisi de yatırımlar. Antalya’da sahile bir otel yapılmış. Sonra onun arkasına 5 sıra daha otel yapılmış. Arkadakilerin sahille alakası yok. Ne oluyor fiyat kırıp rekabete giriyorlar. Olan ilk yatırımı yapana oluyor. Kalite düşüyor. Antalya’nın yeni yatırıma ihtiyacı yok. 700 bin yatak kapasitesi var. Sadece Antalya’da 600 kadar 5 yıldızlı otel var. Bu İspanya’nın genelinden fazla” açıklamasında...