25 / 04 / 2024

Zafer Karakılıç kimdir

Zafer Karakılıç kimdir

MHPOsmangazi Belediye Başkan Adayı Av.Zafer Karakılıç, planlamadan kentsel dönüşüme, ulaşımdan bütçe harcamalarına kadar, Osmangazi'nin iyi yönetilemediğini, Osmangazi'ye yeniden değer kazandırmak için göreve talip olduğunu söyledi.

Zafer Karakılıç: Şehir plancıları olmazsa olmaz!

MHP Osmangazi Belediye Başkan adayı Zafer Karakılıç, tarihi Atatürk Stadyumu'nun Bursa'da önemli bir tarihi geçmişe sahip olduğunu, stadın yaşayan bir müze ve futbol müsabakalarının oynanabileceği yer olarak kalması gerektiğini vurguladı...

Zafer Karakılıç: Kaçak çivi dahi çaktırmam!

Zafer Karakılıç, önceliklerinin planlı bir ilçe olduğunu vurgulayarak, "Belediyeler yıkarak kaçak yapılaşmayla mücadele etmeye çalışıyor. Biz buna en başından müdahale ederek tek bir çivi çakılmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Zafer Karakılıç: Önceliğimiz kentsel dönüşüm!

MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Karakılıç, "Kaçak, çarpık ve plansız yapılaşmadan fazlasıyla nasibini alan Osmangazi'de, kentsel dönüşüm olmazsa olmazdır. Ama bu dönüşüm dairesel değil, ailesel olmalı.

Zafer Üstüner kimdir? Hangi ülkelerde müdürlük yaptı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Zafer Üstüner nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Arçelik’te hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zafer Üstüner ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Azkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ecevit Karakılıç tarafından kuruldu.

Buğday'da 2022 alım taban fiyatı açıklandı! TMO'ya sürpriz yaptı 7 liraydı...

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarının taban fiyatına ilişkin yapacağı açıklama çiftçiler nezdinde merakla beklenirken ilk fiyat açıklaması Ege'den geldi. Karakılçık türü buğdayın alım fiyatı açıklandı. Çiftçiler 8 liraya "iyi" diyordu bakın kaç para oldu?

Zafer Karakılıç kimdir Haberi

Zafer Karakılıç kimdir

Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Av.Zafer Karakılıç, Hamzabey-Muradiye Rumeli Göçmenleri Derneği Başkanı Reşat Çimsöken ve mahalle sakinlerini MHP Osmangazi İlçe Başkanı Adem Dönmez, MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Cemil Aydın, İlçe başkan yardımcıları ve yönetim kuru üyeleriyle birlikte ziyaret etti. Ziyarette konuşan MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Av.Zafer Karakılıç, Osmangazi'nin bu güne kadar gerek planlama, gerek kentsel dönüşüm, gerekse bütçe harcamaları açısından iyi yönetilemediği için zaman kaybettirildiğini söyledi. 


HİZMET SEÇİMİ OLACAK

Osmangazi İlçesi'ne yeniden değer kazandırmak için göreve talip olduğunu vurgulayan Karakılıç: "Osmangazi'de artık değişim şart. Osmangazi'deki bu seçim hizmet seçimi olacak. Bu seçim Osmangazi'nin geleceğinin seçimi olacak. Bu seçimi Osmangazili halkımızın önerileri ve katılımcılığıyla kazanacağız. Kazanan Osmangazi olacak. Zafer Osmangazi'nin olacak" diye konuştu. 


REKLAMİ ELEŞTİRDİ

Belediyeciliğin reklam...