23 / 04 / 2024

Zafer Karakılıç: Önceliğimiz kentsel dönüşüm!

Zafer Karakılıç: Önceliğimiz kentsel dönüşüm!

MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Karakılıç, "Kaçak, çarpık ve plansız yapılaşmadan fazlasıyla nasibini alan Osmangazi'de, kentsel dönüşüm olmazsa olmazdır. Ama bu dönüşüm dairesel değil, ailesel olmalı.



Yerel seçim çalışmaları kapsamında Osmangazi İlçesi ni gezerek sivil toplum örgütleri, mahalle sakinleri ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Karakılıç, Bursa Keşanlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Başaran Mahalle sakinleriyle dernek lokalinde bir araya geldi. Bursa Keşanlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rasim Küçükzıh, Karakılıç'ı ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını, Osmangazi'yi geleceğe taşıyacak adaya desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi. 


MHP Osmangazi İlçe Başkanı Adem Dönmez, İlçe Başkan Yardımcısı Dr.Mehmet Hasanoğlu, İlçe Seçim Komisyonu Başkanı Mehmet Yumak, İlçe Yöneticisi Ayşe Öztürk Sak'ın da katıldığı ziyarette Zafer Karakılıç, Osmangazi nin sorunlarını ve önceliklerini çok iyi bildiklerini, ulaşımdan kentsel dönüşüme pek çok projenin alt yapışım oluşturduklarım ifade etti. 


Karakılıç, "Kaçak, çarpık ve plansız yapılaşmadan fazlasıyla nasibini alan Osmangazi'de, kentsel dönüşüm olmazsa olmazdır. Ama bu dönüşüm dairesel değil, ailesel olmalı. Örneğin, Akpınar kentsel dönüşüm önceliği olan bir proje değildir. Bundan daha önceliği olan mahallelerimiz var ki buralara itfaiye ve ambulans bile giremiyor. Eğer kentsel dönüşüm yapılacaksa öncelik bu bölgeler olmalıdır" diye konuştu. 


YENİ BİR SOLUK Her mahalleye giderek vatandaşm sorun ve talebini yerinde dinleyip çözüm üreteceklerini, Osmangazi'ye yeni bir soluk getireceklerini vurgulayan Karakılıç, "Önceliğimiz insan ve insanın yaşam kalitesidir. İnsana hizmet etmeyen hiç bir projemiz olmayacak. Biz, kentle kentliyi, işle aşı, hizmetle, hizmet yapan inşam buluşturacağız. Bu anlayışımızla Osmangazi'ye yeni bir soluk getireceğiz" diye konuştu. 


A Gazete


Geri Dön