26 / 04 / 2024

Zafer Karakılıç

Zafer Karakılıç

MHPOsmangazi Belediye Başkan Adayı Av.Zafer Karakılıç, planlamadan kentsel dönüşüme, ulaşımdan bütçe harcamalarına kadar, Osmangazi'nin iyi yönetilemediğini, Osmangazi'ye yeniden değer kazandırmak için göreve talip olduğunu söyledi.

Zafer Karakılıç: Şehir plancıları olmazsa olmaz!

MHP Osmangazi Belediye Başkan adayı Zafer Karakılıç, tarihi Atatürk Stadyumu'nun Bursa'da önemli bir tarihi geçmişe sahip olduğunu, stadın yaşayan bir müze ve futbol müsabakalarının oynanabileceği yer olarak kalması gerektiğini vurguladı...

Zafer Karakılıç: Kaçak çivi dahi çaktırmam!

Zafer Karakılıç, önceliklerinin planlı bir ilçe olduğunu vurgulayarak, "Belediyeler yıkarak kaçak yapılaşmayla mücadele etmeye çalışıyor. Biz buna en başından müdahale ederek tek bir çivi çakılmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Zafer Karakılıç: Önceliğimiz kentsel dönüşüm!

MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Karakılıç, "Kaçak, çarpık ve plansız yapılaşmadan fazlasıyla nasibini alan Osmangazi'de, kentsel dönüşüm olmazsa olmazdır. Ama bu dönüşüm dairesel değil, ailesel olmalı.

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Azkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ecevit Karakılıç tarafından kuruldu.

Buğday'da 2022 alım taban fiyatı açıklandı! TMO'ya sürpriz yaptı 7 liraydı...

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarının taban fiyatına ilişkin yapacağı açıklama çiftçiler nezdinde merakla beklenirken ilk fiyat açıklaması Ege'den geldi. Karakılçık türü buğdayın alım fiyatı açıklandı. Çiftçiler 8 liraya "iyi" diyordu bakın kaç para oldu?

Buğday alım fiyatı resmen açıklandı! Kilosu 10 TL olacak!

Milyonlarca çiftçi TMO'nun 2022 buğday taban fiyatı açıklamasını beklerken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sözleşmeli üretilen karakılçık buğdayının kilo fiyatını açıkladı. Peki İzmir Büyükşehir Belediyesi çiftçilerden buğdayı kaç TL'ye alacak? İşte ayrıntılar...

Bahçelievler Zafer Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Bahçelievler Zafer Mahallesi 1.40 ha’lık Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Deniz GYO Karaköy binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binası için ilişkin Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Halk GYO Karaköy binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan "Karaköy Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap 500 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

İstanbul'da ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayının Karaköy'deki evi!

İstanbul Karaköy'deki ofisinin önünde ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in evi ilk defa fotoğraflandı...

Torunlar GYO Zafer Plaza AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zafer Plaza AVM'nin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Deniz GYO Karaköy binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Beyoğlu Kemankeş Mah. 94 Ada, 141 Parsel'deki Karaköy binasının 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Karaköy binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul merkezli "Karaköy" binası 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Karaköy’deki tarihi Ziraat Bankası binasının restorasyonu 2 yıl uzadı!

Karaköy’de yer alan tarihi Ziraat Bankası binasının restorasyon çalışması 2 yıl önce başlatılmıştı ancak çalışmalar statik hatalar nedeniyle en az 2 yıl uzayacak...

Zafer Karakılıç Haberi

Zafer Karakılıç

Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Av.Zafer Karakılıç, Hamzabey-Muradiye Rumeli Göçmenleri Derneği Başkanı Reşat Çimsöken ve mahalle sakinlerini MHP Osmangazi İlçe Başkanı Adem Dönmez, MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Cemil Aydın, İlçe başkan yardımcıları ve yönetim kuru üyeleriyle birlikte ziyaret etti. Ziyarette konuşan MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Av.Zafer Karakılıç, Osmangazi'nin bu güne kadar gerek planlama, gerek kentsel dönüşüm, gerekse bütçe harcamaları açısından iyi yönetilemediği için zaman kaybettirildiğini söyledi. 


HİZMET SEÇİMİ OLACAK

Osmangazi İlçesi'ne yeniden değer kazandırmak için göreve talip olduğunu vurgulayan Karakılıç: "Osmangazi'de artık değişim şart. Osmangazi'deki bu seçim hizmet seçimi olacak. Bu seçim Osmangazi'nin geleceğinin seçimi olacak. Bu seçimi Osmangazili halkımızın önerileri ve katılımcılığıyla kazanacağız. Kazanan Osmangazi olacak. Zafer Osmangazi'nin olacak" diye konuştu. 


REKLAMİ ELEŞTİRDİ

Belediyeciliğin reklam...