26 / 04 / 2024

Zafer Karakılıç: Kaçak çivi dahi çaktırmam!

Zafer Karakılıç: Kaçak çivi dahi çaktırmam!

Zafer Karakılıç, önceliklerinin planlı bir ilçe olduğunu vurgulayarak, "Belediyeler yıkarak kaçak yapılaşmayla mücadele etmeye çalışıyor. Biz buna en başından müdahale ederek tek bir çivi çakılmasına izin vermeyeceğiz" dedi.



Osmangazi Belediye başkan adayı AvZafer Karakılıç,"Bizim dönemimizde kaçak yapılara daha yapılmadan önce müdahale edilecektir. Sunacağımız düzenli planlama ve kentsel dönüşümlerle vatandaş kaçağa yeltenmeyecektir"dedi. 


MHP Osmangazi Belediye başkan adayı Av.Zafer Karakılıç, Bursa Zonguldaklılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Kavşur ve Panayır Mahalle sakinleri ile Panayır Spor Kulübü üyelerini ziyaret etti. Karakılıç, ziyarette, Panayır Mahallesi'nin hisseli parsel sorunu ve kaçak yapılaşma sorununa değindi. Karakılıç, Osmangazi Belediye Başkanlığı'na seçildiği takdirde, ilçede kaçak tek bir çivi dahi çaktırmayacağını belirterek, "Bursa'da kaçak yapılaşma giderek artıyor ve belediyeler de kaçak yapıları yıkarak önlem alrr maya çalışıyor. Benim başkanlığım dönemimde, tek bir çivi çakılmasına izin vermeyeceğim." dedi


 "ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ "

Kaçak yapıların tedbiri en başta alınırsa, hiç yıkım yapmak zorunda kalınmaz. Bizler vatandaşa, planlama ve kentsel dönüşüm çözümleri sunarak kaçak yapıya tenezzül etmemesini sağlayacağız" diyen Karakılıç, "Bu zamana kadarki belediye yönetimleri kaçak yapılaşmadan önce tedbir alamamışlar. Biz söz veriyoruz hisseli parsel sorununu zaman içinde çözüme kavuşturacağız. Kaçak yapılaşmaya ise en başta izin vermeyerek, yıkmaya da gerek olmayacak, çünkü ilçede bir çivi dahi çakılmasına göz yummayacağız" diye konuştu. 



Geri Dön