25 / 04 / 2024

Zafer Karakılıç: Planlamadan kentsel dönüşüme Osmangazi iyi yönetilmiyor!

Zafer Karakılıç: Planlamadan kentsel dönüşüme Osmangazi iyi yönetilmiyor!

MHPOsmangazi Belediye Başkan Adayı Av.Zafer Karakılıç, planlamadan kentsel dönüşüme, ulaşımdan bütçe harcamalarına kadar, Osmangazi'nin iyi yönetilemediğini, Osmangazi'ye yeniden değer kazandırmak için göreve talip olduğunu söyledi.



Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Av.Zafer Karakılıç, Hamzabey-Muradiye Rumeli Göçmenleri Derneği Başkanı Reşat Çimsöken ve mahalle sakinlerini MHP Osmangazi İlçe Başkanı Adem Dönmez, MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Cemil Aydın, İlçe başkan yardımcıları ve yönetim kuru üyeleriyle birlikte ziyaret etti. Ziyarette konuşan MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Av.Zafer Karakılıç, Osmangazi'nin bu güne kadar gerek planlama, gerek kentsel dönüşüm, gerekse bütçe harcamaları açısından iyi yönetilemediği için zaman kaybettirildiğini söyledi. 


HİZMET SEÇİMİ OLACAK

Osmangazi İlçesi'ne yeniden değer kazandırmak için göreve talip olduğunu vurgulayan Karakılıç: "Osmangazi'de artık değişim şart. Osmangazi'deki bu seçim hizmet seçimi olacak. Bu seçim Osmangazi'nin geleceğinin seçimi olacak. Bu seçimi Osmangazili halkımızın önerileri ve katılımcılığıyla kazanacağız. Kazanan Osmangazi olacak. Zafer Osmangazi'nin olacak" diye konuştu. 


REKLAMİ ELEŞTİRDİ

Belediyeciliğin reklam değil vatandaşa hizmet etmek olduğunu vurgulayan Karakılıç, Osmangazi Belediyesi'nin 2013 bütçesinden reklama 4 milyon 600 bin TL ayırdığını, bunun vatandaşın parasını savurmaktan başka bir şey olmadığını ifade etti. Karakılıç, "Her gittiğim ziyarette bu rakamlardan bahsediyorum, çünkü bizim belediyeciliğimizde böyle harcamalar olmayacak. Osmangazi Belediyesi'nin 2013 bütçesinden kültür ve sosyal işlere 5 milyon TL ayrılırken, reklam giderlerine ise 4 milyon 600 bin TL ayrılmış. Bu paralar vatandaşın cebinden çıkan paralardır, kimse istediği gibi harcayamaz." dedi 


Bursa Hakimiyet


Geri Dön