17 / 04 / 2024

Bursa Zonguldaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Kavşur

Bursa Zonguldaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Kavşur

Zafer Karakılıç, önceliklerinin planlı bir ilçe olduğunu vurgulayarak, "Belediyeler yıkarak kaçak yapılaşmayla mücadele etmeye çalışıyor. Biz buna en başından müdahale ederek tek bir çivi çakılmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Turizm yatırımcıları dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ilde duyuruya çıktı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm yatırımcılarına duyurdu. 10 ilde kamu taşınmazları yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edilecek. Ayrıca bakanlık birden fazla başvuruyu da kabul edeceğini duyurdu. İşte haberin detayları…

Bursa Yıldıztepe Kültür Merkezi 10 yıllığına kiralanacak!

Bursa'daki Yıldıztepe Kültür Merkezi 96 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İşte detaylar...

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bursa Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar meydana çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar gün yüzüne çıktı.

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Bursa İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi hizmete açıldı!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi, ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

Bursa Keles Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Keles’te yapılması planlanan ve içerisinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da yer alan Keles Kültür Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Karacabey Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Karacabey’de hayata geçireceği kültür merkezi projesinin inşaatı başladı.

İbrahim Ulusoy'dan Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm satışları başladı!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi’nde uygulanan 2’inci Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında satışların başladı...

Küba Kültür Merkezi gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde!

Kübalı Blanca Nieves Garcia Cruz, kendisine ait Küba Kültür Merkezi'nin gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde olduğunu söyledi. Cruz, Taksim'deki binanın icra yoluyla satışa çıkarıldığını iddia etti.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Bursa Zonguldaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Kavşur Haberi

Bursa Zonguldaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Kavşur

Osmangazi Belediye başkan adayı AvZafer Karakılıç,"Bizim dönemimizde kaçak yapılara daha yapılmadan önce müdahale edilecektir. Sunacağımız düzenli planlama ve kentsel dönüşümlerle vatandaş kaçağa yeltenmeyecektir"dedi. 


MHP Osmangazi Belediye başkan adayı Av.Zafer Karakılıç, Bursa Zonguldaklılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Kavşur ve Panayır Mahalle sakinleri ile Panayır Spor Kulübü üyelerini ziyaret etti. Karakılıç, ziyarette, Panayır Mahallesi'nin hisseli parsel sorunu ve kaçak yapılaşma sorununa değindi. Karakılıç, Osmangazi Belediye Başkanlığı'na seçildiği takdirde, ilçede kaçak tek bir çivi dahi çaktırmayacağını belirterek, "Bursa'da kaçak yapılaşma giderek artıyor ve belediyeler de kaçak yapıları yıkarak önlem alrr maya çalışıyor. Benim başkanlığım dönemimde, tek bir çivi çakılmasına izin vermeyeceğim." dedi


 "ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ "

Kaçak yapıların tedbiri en başta alınırsa, hiç yıkım yapmak zorunda kalınmaz. Bizler vatandaşa, planlama ve kentsel dönüşüm...