19 / 04 / 2024

Zakaria Talab

Zakaria Talab

El Menzil Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Diaaed Alsawadi, Zakaria Talab, Samer Al Ward, Mohamed Mubarah Alsawadi tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Edele Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Edele Mimari Tasarım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Bamıdele Talabı ve Uğur Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Atlantis İnvest İnşaat Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Atlantis İnvest İnşaat Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zakaria Tebbal tarafından kuruldu.

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Reza Roshanı Talab ve Seyed M. Alavı Arjas ortaklığında kuruldu.

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Güngören’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Houman Karjou, Vahıd Rouzıtalab tarafından kuruldu.

İlbirtu Gayrimenkul ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlbirtu Gayrimenkul ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli Mohamad Zakaria Mahmoud ve Saleh Mahmoud tarafından kuruldu.

Golden İstanbul Turizm Ve Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden İstanbul Turizm Ve Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nael Zakaria Bakri  tarafından kuruldu. 

El Menzil Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Menzil Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Diaaed Alsawadi, Zakaria Talab, Samer Al Ward, Mohamed Mubarah Alsawadi tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Zakaria Talab Haberi

Zakaria Talab

El Menzil Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Diaaed Alsawadi, Zakaria Talab, Samer Al Ward, Mohamed Mubarah Alsawadi tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


El Menzil Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Her...