28 / 03 / 2024

Zeki Kerem

Zeki Kerem

Maltepe Profesyonel Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Zeki Kerem Mavituncalılar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mert Yiğit Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Maltepe'de kuruldu.

Maltepe Profesyonel Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Maltepe Profesyonel Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Zeki Kerem Mavituncalılar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mert Yiğit Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Maltepe'de kuruldu.

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı!

Seramik sektörünün lider markalarından Yurtbay Seramik’in bu yıl 3. kez düzenlediği “Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması”nın kazananları belli oldu. Yarışmada dereceye giren öğrenciler şöyle;

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması sonuçlandı!

Yurtbay Seramik’in bu yıl 3. kez düzenlediği “Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması”nın kazananları belli oldu. “Doğadan Sanata Sen Tasarla” sloganı ve “Doğa” teması ile düzenlenen seramik karo tasarım yarışmasında, dereceye giren sekiz eser sahiplerini buldu.

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin Arnavutköy’e taşındı!

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çifti Arnavutköy’de Boğaz manzaralı lüks bir ev kiralayarak birlikte yaşamaya başladı. ikili ‘Çalıkuşu’ romanının yazıldığı binanın üzerine inşa edilen Çalıkuşu Apartmanı’na taşındı.

Kerem Ali Sürekli: İzmir'de hizmet vermeye devam edeceğiz!

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, kırsal alanlarda devrim niteliğinde hizmetler yapıldığını ifade ederek, "Bu hizmetlerimiz aynı hızla devam edecek" diye konuştu.

Kerem Ali Sürekli: İzmir'deki kentsel dönüşümü çözeceğiz!

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, 'Kentsel Dönüşüm'ün en çok konuşulduğu bölgelerden olan Bayraklı'yı ziyaret etti. Sürekli, özellikle yerel seçim döneminde söz konusu olan kentsel dönüşüm sürecine değindi.

Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin'in Yeniköy'deki evine taşındı!

Serenay Sarıkaya-Kerem Bürsin aşkı giderek alevleniyor. Bir an olsun ayrı kalamayan sevgililer birlikte yaşamaya başladı.

Zeki Toçoğlu Sapanca'daki yatırımları anlattı!

Sapancalı muhtarlarla bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, yatırımları anlattı. Sapanca'ya yeni bir spor kompleksi, gençlik merkezi, köprü ve alt yapı projelerinin yapılacağını söyledi.

Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin'in evine taşındı!

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin çifti aynı evde yaşamaya başladı. Levent’te yeni aldığı evi tadilata sokan Sarıkaya, sevgilisi Bürsin’in Yeniköy’deki evine taşındı.

Zeki Toçoğlu, Fi Yapı'nın çekini geri iade etti!

Dün Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Başkan Zeki Toçoğlu bir skandal itirafta bulundu.Fi Yapı’nın, Dağdibi’ndeki 350 dönüm arazisinin imara açılması karşılığında alınan ve karşılıksız çıkan 1 buçuk milyon liralık çeki geri iade ettiklerini belirt

Kerem Göğüş ve Willma Elles birlikteliklerini anlattı!

Willma Elles, “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisiyle hayatımıza girdi. Macera için geldiği Türkiye’de aşkı da buldu. Kerem Göğüş’e gönlünü kaptıran oyuncu, şimdilerde ikiz annesi olmanın keyfini çıkarıyor...

Zeki Toçoğlu'ndan Akyazı'ya müjde!

Yaklaşık 10 milyonluk içmesuyu yatırımının ihalesinin yapıldığını belirten Toçoğlu, Ekim ayı içerisinde temel atma töreninin gerçekleştirileceğini açıkladı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Akyazı'da altyapı çalışmalarımız devam ediyor"

Zeki Toçoğlu Sakarya İHL inşaatını inceledi!

Erenler’de yapımı devam eden İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’ni ziyaret eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hamdolsun Sakarya eğitim konusunda ciddi bir birliktelik içerisind" dedi

Zeki Kerem Haberi

Zeki Kerem

Maltepe Profesyonel Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Zeki Kerem Mavituncalılar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mert Yiğit Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Maltepe'de kuruldu.


Maltepe Profesyonel Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; PROFESYONEL YÖNETİM HİZMETLERİ ; Siteler apartmanlar, konutlar, iş yerleri ,iş  merkezleri ve her türlü  tesisler ile diğer kurum ve kuruluşlara ait yerlerin yönetimini oluşturur, yöneticiliğini yapar ve ya yaptırır ayrıca konusu ile ilgili  olarak idari teknik ekipler oluşturur, denetim, danışmanlık hizmeti yapar  veya yaptırır. Her türlü ev bina işyerleri ile arsa ve araziler alır kiralar kiraya verir. Veya satar gayrimenkullerle ilgili her türlü danışmanlık hizmeti verir aracılık yapar. Konusu ile ilgili tesis yönetimi ve işletimi konularında ; kamu  ve iktisadi kurum ve kuruluşlar,...