26 / 04 / 2024

Zengen-Ulukışla-Pozantı ulaşımı

Zengen-Ulukışla-Pozantı ulaşımı

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Zengen-Ulukışla-Pozantı yolunun duble yol yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Aksaray-Ulukışla-Yenice Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı'nın ihalesi yapıldı!

"Aksaray-Ulukışla-Yenice Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı İnşaatı ile Elektromekanik Sistemlerinin Temini ve Yapım İşi"nin yaklaşık Değeri 16 milyar 338 milyon 146 bin 708 TL olarak belirlendi.

Niğde Ulukışla için acele kamulaştırma kararı!

Niğde ili Ulukışla ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aksaray-Ulukışla Demiryolu projesi başlıyor!

Kırşehir-Aksaray-Ulukışla Demiryolu Projesi için başlatılan yeni ÇED süreci tamamlandı. Proje inşaatına tüm kurum ve kuruluşlardan izin ve onaylar alındıktan sonra başlanacak..

Ulukışla Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?

CHP'li Ömer Fethi Gürer, yapımı adeta yılan hikayesine dönen Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatının hâlâ bitirilmemesine tepki gösterdi.

Niğde Zengen-Ulukışla-Pozantı arası duble yol yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Zengen-Ulukışla-Pozantı yolunun duble yol yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Karaman-Ulukışla Hızlı Tren Hattı çalışmaları başlıyor!

Geçtiğimiz ay ihalesi gerçekleştirilen Karaman-Ulukışla hızlı tren hattı yapım çalışmaları önümüzdeki günlerde başlıyor.Karaman-Ulukışla Hızlı Tren Hattı ile ilgili müjdeyi Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan verdi.

Niğde Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 3 sorun mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatına ve ilçenin sağlık hizmeti ile ilgili sorunları meclise taşıdı. Konu ile ilgili soru önergesi hazırlayan Gürer, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Bodrum'um ulaşım sorunu çözülüyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum İlçesinde sorumluluğunda olan yollarda vatandaşların yıllardır yaşadıkları ulaşım sorununu sona erdiriyor.

Karaman-Ulukışla hızlı tren hattının ihalesi tamam!

Karaman'a çağ atlatacak önemli projelerden birisi olan hızlı tren projesi kapsamında Karaman-Ulukışla hızlı tren hattı yapım ihalesi tamamlandı.

Niğde Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Niğde Ulukışla'da yapımı 2014'te başlayan 550 gün süre içerisinde bitirileceği söylenen Ulukışla Devlet Hastanesi'nin tamamlanamaması Ulukışla halkını isyan ettirdi. Vatandaşlar inşaatın çok yavaş ilerlediğini söyledi.

Niğde Ulukışla-Adana Pozantı yol yapım çalışması mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulukışla-Pozantı yol yapım çalışması ile duble yol yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Dönemin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu..

TOKİ Niğde Ulukışla 2. Etap Konutları'nda başvurular başladı!

Niğde'nin Ulukışla İlçesine 2. Etap 511 konut yapımı için müracaatlar başladı. Müracaatlar Ulukışla Belediyesinde oluşturulan TOKİ irtibat bürosuna yapılacak.

Ereğli-Ulukışla Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

154 kV Ereğli-Ulukışla Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Zengen-Ulukışla-Pozantı ulaşımı Haberi

Zengen-Ulukışla-Pozantı ulaşımı



CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Zengen-Ulukışla-Pozantı yolunun duble yol yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Gürer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.


Gürer'in soruları

1. Zengen-Ulukışla-Pozantı arası duble yol yapılacak mıdır?


2. Van çevre yolu yapılması düşünülmekte...