28 / 03 / 2024

Zer Bostancı kadıköy satış ofisi

Zer Bostancı kadıköy satış ofisi

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Fiyat listesi henüz açıklanmayan projede 62 tane daire ve 2 tane ticari birim bulunuyor.

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

Kadıköy'de 3.1 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kadıköy Belediyesi, Bostancı Mahallesi'nde hissedar olduğu bir adet taşınmaz mal, kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ile ihale ediliyor. İhale bedeli, 3.1 milyon TL olarak belirlendi..

Kadıköy-Ataşehir-Ümraniye-Bostancı Metrosu imar planı askıda!

Kadıköy-Ataşehir-Ümraniye-Bostancı Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Kadıköy Zer Bostancı teslimleri ne zaman?

Ceylan İnşaat tarafından yükselen Zer Bostancı projesi toplam 62 adet daire ve 2 adet ticari alan bulunuyor. Peki Kadıköy Zer Bostancı teslimleri ne zaman?

Kadıköy Zer Bostancı teslim tarihi!

Kadıköy Zer Bostancı teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. Ceylan İnşaat imzası ile yükselecek proje 100 metrekare şeklinde tasarlanan daire seçenekleri bulunuyor.

Kadıköy Bostancı imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Kadıköy İlçesi, Bostancı Mahallesi, 691 ada, 2 ve 3 parsellerin bir kısmı ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

2001 yılında Kadıköy-Bostancı tramvay hattı yatırım programına alınmış!

2001 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy-Bostancı tramvay hattını yatırım programına almış. Tramvayla minibüs caddesindeki sorunu çözmek isteyen Büyükşehir Belediyesi, raylı sistemin Maltepe'ye kadar uzatılmasını planlamış.

Kadıköy ve Kartal'da 5.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Kadıköy Bostancı ve Kartal Maltepe'de bulunan arsaların satışı toplam 5 milyon 933 bin TL'ye ihale edilecek.

1985 yılında Kadıköy kıyı dolgu inşaatı başlamış!

1985 yılında Kadıköy kıyı dolgu inşaatına törenle başlanmış. Haydarpaşa'dan Bostancı'ya kadar uzanan 25 kilometrelik kıyı kuşağında, binaların önüne 110-130 metre genişliğinde dolgu yapılacakmış. Belediye, dolgu için 546 milyon lira harcayacakmış.

1981 yılında Kadıköy ile Bostancı arasında özel otobüs yolu yapılacakmış!

1981 yılında İstanbul Belediyesi, Kadıköy - Bostancı arasında özel otobüs yolu yapacakmış. Özel otobüs yolu projesi İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanarak belediyeye göndermiş ve Kadıköy Meydanı da yeniden düzenlenecekmiş.

Kadıköy Bostancı'da 2.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi tarafından, Kadıköy Bostancı Şemsettin Günaltay Sokak'ta yer alan 383 metrekarelik arsa 2 milyon 681 bin TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Kadıköy su kesintisi 23 Ekim 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy ilçesinin Bostancı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 23 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 11:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Kadıköy Bostancı'da 29 bin 500 liraya satılık bina!

İstanbul'un Kadıköy İlçesi'nin Bostancı Mahallesi'nde 800 metrekarelik yeni bir bina, 1951 yılında 29 bin 500 liradan satışa çıkarılmış. İşte Emlakkulisi.com'un tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Zer Bostancı kadıköy satış ofisi Haberi

Zer Bostancı kadıköy satış ofisi

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık konut seçenekleri arasında yaklaşık 100 metrekare büyüklüğe sahip 2+1'ler yer alıyor. Projede 36 ay 0 faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 


Daire fiyatlarının henüz netleşmediği  Zer Bostancı Rezidans'ta çeşitli sosyal donatı alanları sunuluyor. Proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Bostancı bölgesinde hayata geçirilecek. 


Ön talep toplayan Zer Bostancı Evleri Ceylan İnşaat tarafından inşa edilecek. Proje 62 adet konut ve 2 adet ticari üniteden meydana geliyor. 


Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 2016 yılı başında satışa çıkarılacak. 


Zer Bostancı satış ofisi iletişim 

Telefon: 444 70 16 

Web: www.zerbostanci.com

Özge...