20 / 04 / 2024

Zermeram daire teslimleri ne zaman

Zermeram daire teslimleri ne zaman

Zermeram Konya'da fiyatlar ne kadar? 1.077 konutluk Zermeram Konya projesinde daireler, villa, bahçe dubleksi ve yalılar yer alıyor. Zermeram Evleri'nde fiyatlar 295 bin liradan başlıyor...

Avrupa Konutları Yamanevler'de daire teslimleri başladı! 

Artaş İnşaat tarafından Ümraniye'de yükselen Avrupa Konutları Yamanevler’de, ilk etabın daire teslimleri başladı...

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslimleri bugün başlıyor!

Yapımı KİPTAŞ tarafından tamamlanan Çatalca Konuları'nda daire teslimleri bugün başlıyor...

Parkmahal Konya daire teslimleri!

Parkmahal Konya daire teslimleri hemen yapılıyor. Son 80 dairenin satışta olduğu proje Deha Grup imzasıyla inşa edildi. 

Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri!

Avenue İstanbul projesinde daire fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri ne zaman?

Yeni Nesil Eyüp daire teslimleri!

İstanbul Eyüp'te hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp projesinde yüzde 15 indirim avantajı bulunuyor. Yeni Nesil Eyüp daire teslimleri ne zaman?

Dekon Senkron daire teslimleri!

Dekon Senkron Evleri İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Dekon İnşaat tarafından inşa ediliyor. Dekon Senkron daire teslimleri ne zaman?

Satya Yayalar daire teslimleri!

Satya Yayalar projesi İstanbul Pendik'te Satya Yapı tarafından hayata geçirildi. Satya Yayalar daire teslimleri ne zaman?

3. İstanbul Projesi daire teslimleri!

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen 3. İstanbul projesinde fiyatlar 514 bin TL'den başlıyor. 3. İstanbul Projesi daire teslimleri ne zaman?

Tual Bahçekent Projesi daire teslimleri!

Tual Bahçekent projesi Dağ Mühendislik tarafından İstanbul Hoşdere'de konut ve ticaret alanları olarak hayata geçirildi. Tual Bahçekent Projesi daire teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Tempo City daire teslimleri!

Tempo City projesi Sur Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Sur Yapı Tempo City daire teslimleri ne zaman?

Tuzla Gelecek Reflex daire teslimleri!

Gelecek Reflex projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da Gelecek Yapı tarafından inşa ediliyor. Tuzla Gelecek Reflex daire teslimleri ne zaman?

City Hill Sancaktepe daire teslimleri!

Kahramanlı Group imzası taşıyan City Hill projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. City Hill Sancaktepe daire teslimleri ne zaman?

Royal Garden Yakacık daire teslimleri!

Royal Garden Yakacık projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta Royal Group tarafından hayata geçirildi. Royal Garden Yakacık daire teslimleri ne zaman?

Zermeram daire teslimleri ne zaman Haberi

Zermeram daire teslimleri ne zaman


300 bin metrekare alanda inşa edilen Zermeram projesi üç etaptan oluşuyor. 9 yalı, 35 villa, 14 bahçe dubleksi ile beraber toplam 1.077 konuttan oluşan Zermeram projesi Seha Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Zermeram Evleri projesi Konya Meram ilçesine bağlı Kozağaç Mahallesi'nde yükseliyor. Konya Zermeram Evleri projesinde ilk etap 2019 yılında teslim edilecek.


Zermeram Konya projesinde 2+1'lerden, 6,5+1'lere kadar konut alternatifleri sunuluyor. Konya Zermeram Evleri projesinde biyolojik gölet, tematik bahçeler, meyve bahçeleri, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Konya Zermeram Evleri projesinde peşin ödemelere yüzde 20 indirim yapılıyor. Zermeram Evleri'nde 48 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme seçeneği sunuluyor.


Zermeram Konya'da daire fiyatları 295 bin liradan, villa fiyatları 1 milyon 692 bin liradan, yalı fiyatları ise 3 milyon 718 bin liradan başlayarak...