19 / 04 / 2024

Zeynel Abidin Cami

Zeynel Abidin Cami

Türkiye'den UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren 13 alandan biri olan Mardin'in Nusaybin ilçesindeki Zeynel Abidin Camisi ve Mor Yakup Kilisesi'nin, kalıcı listeye girmesi hedefleniyor...

Dar gelirliler için 25 bin konutluk dev proje! 2024’te hak sahiplerine teslim edilecek!

Şanlıurfa’da dar gelirli aileleri konut sahibi yapmak için 25 bin konutluk dev projeye start verildi. Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Kuzey Şehir Konutları’nda ilk etabı 2024 yılında teslim edeceğiz” diye konuştu.

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 82 milyon 716 bin 218,03 TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Erdem, Mehmet Nezih Erdem ve Mehmet Rıza Erdem ortaklığında kuruldu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

İş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait Beşiktaş Bebek'teki 11 bin 424 metrekarelik arazi imara açıldı!

Boğaziçi’nde iş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait olan oldukça değerlia arazi, İBB devre dışı bırakıldı ve Cumhurbaşkanı imzasıyla imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Zeynel Abidin Toktaş tarafından kuruldu!

Okl Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Okl Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de Zeynel Abidin Okul ve M. Celalettin Okul ortaklığında kuruldu.

Deon Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Deon Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Zeynel Abidin Ayyıldız tarafından kuruldu.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Taksim Palace Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Palace Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Fırat tarafından kuruldu.

Raftel Nıce İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raftel Nıce İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Çakmak tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Halerlibahçe Çarşısı'nda 66 iş yeri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, restorasyon çalışması süren Sakıbın Köşkünde incelemeler yaptı ve ardından iş yerleri yenilenen Haleplibahçe Çarşısını dolaştı.

Portram Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Portram Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Çakmak tarafından kuruldu.

Zeynel Abidin Cami Haberi

Zeynel Abidin Cami

Türkiye'den UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'ne giren 13 alandan biri olan Mardin'in Nusaybin ilçesindeki Zeynel Abidin Camisi ve Mor Yakup Kilisesi'nin, kalıcı listeye girmesi hedefleniyor.


Nusaybin'deki Zeynel Abidin Camisi ve Mor Yakup Kilisesi'nin 15 Nisan'da yapılan değerlendirme sonucunda Dünya Miras Geçici Listesi'ne alınması ilçede sevinçle karşılandı.


Yüzyıllardır yan yana iki farklı inanışın mabetleri olan Zeynel Abidin Camisi ve Mor Yakup Kilisesi'nin, dünya mirasları kalıcı listesine girmesi bekleniyor. 


Nusaybin Kaymakamı Abdulhalim Can, AA muhabirine, Türkiye'den 13 alanın Dünya Miras Geçici Listesi'ne alındığını anımsatarak, bu durumun memnuniyet verici olduğunu söyledi.


Zeynel Abidin Camisi ve Mor Yakup Kilisesi'nin UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne girmeyi hak ettiğine inandığını anlatan Can, şöyle konuştu:


"Cami külliyesinde, orada meftun olarak bilinen Zeynel Abidin ve onun kız kardeşi Sitti Zeynep'in türbeleri bulunuyor....