29 / 03 / 2024

Zeynep Mansur drone

Zeynep Mansur drone

Şişli’de bulunan bir rezidansın 12’nci katında oturan Zeynep Mansur, kendisini drone ile görüntüleyen komşusundan şikayetçi oldu.

Zeynep Tandoğan: Taşınmaz ticaretindeki yeni düzenleme için hazırız!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari işlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, emlak alanında uzmanlaşmış en büyük internet sitesi olarak yeni düzenleme için hazır olduklarını belirtti.

Zeynep Tandoğan: Yeni yönetmeliği uzun süredir bekliyorduk!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

Zeynep Tandoğan: Konuta yüksek talep devam edecek!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müdürü Zeynep Tandoğan, ''Faiz oranları kabul edilebilir seviyelerde olduğu sürece Ağustos ayında da gördüğümüz gibi yüksek talep devam edecektir'' dedi.

Zeynep Mansur'u korkutan komşu!

Şişli’de bulunan bir rezidansın 12’nci katında oturan Zeynep Mansur, kendisini drone ile görüntüleyen komşusundan şikayetçi oldu.

Mimar Zeynep Melek Bulut, Gökhan Özoğuz'dan şikayetçi oldu!

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyeliler hakkında yaptığı paylaşımıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Bingöl Elmalı köyündeki hasar drone ile görüntülendi!

Bingöl'deki meydana gelen depremden etkilenen Yedisu ilçesinin Elmalı köyündeki hasar gören yapıların durumu havadan drone kamerasıyla kaydedildi.

Mansur Yavaş koronavirüs yardımlarına kaynak yaratmak için 338 ihaleyi erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da koronavirüs salgını sebebiyle ortaya çıkan ekonomik ihtiyaçları karşılamak için 338 ihaleyi erteledi.

Mansur Yavaş: Belediyenin acil olmayan projelerini durdurduk!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada acil olmayan projeleri durdurduklarını ve kaynakları yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle mağdur olan vatandaşların yaralarını sarmak için kullandıklarını dile getirdi.

Gayrimenkul işlemlerinde 'drone' dönemi başlıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından en çok etkilenen iş kollarının başında gelen gayrimenkul sektörü, Türkiye’de sürece hızla adapte oluyor. Hayata geçirilen teşvik ve yeniliklere drone yardımıyla temassız çekim de eklendi.

İç Mimar Zeynep Fadıllıoğlu corona virüse yakalandı!

Koronavirüs şimdi de sosyeteye sıçradı. Ünlü iç mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nın corona virüse yakalandığı belirtildi.

Mansur Yavaş öğrenci yurdu kiralayarak sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 100 yataklı öğrenci yurdunu kiralayarak sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra'da mağaza açıyor!

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcı Zeynep Kartal, moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açıyor...

Zeynep Mansur drone Haberi

Zeynep Mansur drone

Şişli’de bulunan bir rezidansın 12’nci katında oturan Zeynep Mansur, geçtiğimiz pazar günü evinde ağırladığı arkadaşıyla sohbet ederken, penceresinin önünde bir dron (uzaktan kumanda edilen hava aracı) fark etti.
Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; evinin içinin görüntülendiğini düşünen ünlü şarkıcı, iddiasına göre aşağıya bakıp dronu kumanda eden kişiye “Ne yapıyorsun sen?” diye sordu ve “Evine bakıyorum” cevabını verdi.

Zeynep Mansur, aynı binada yaşadığı ortaya çıkan kişiyle ilgili karakola gidip şikâyetçi oldu. İfadeye çağrılan şahıs, yalnızca evinde bıraktığı köpeğini izlediğini iddia ederek şarkıcıdan özür diledi. Mansur, “Oturduğum rezidansın yönetimi de rapor tuttu karakolda. Tutanağım baki. Şikâyetten vazgeçtim ama korkuyorum. Bu olay bende psikolojik baskı yarattı. Bir insan, evindeki köpeğe dışarıdan dron ile neden bakar? Bir daha aynı şey olursa avukatım savcılığa başvuracak”...