26 / 04 / 2024

Zeynep Onbaşı Konağı

Zeynep Onbaşı Konağı

Zeynep Onbaşı Evi olarak anılan ve halk arasında 'Eski Hastane' olarak da bilinen tarihi yapıyı satın alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, onarım projelerini hazırlayarak, binayı hizmete kazandırmak için ihale hazırlığına başladı.

Manisa Rahmi Erdil Evi restore ediliyor!

Kula’da tarihi dokuyu yeniden tekrar canlandırmak için çalışmalar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Zeynep Onbaşı Evi’nden sonra, Rahmi Erdil Evi’nin de restorasyonunu yürütüyor.

Alaçatı Rum Konağı, Taş Otel'e dönüştü!

İzmir Alaçatı'daki tarihi 130 yıllık Rum Konağı, Zeynep Öziş tarafından Taş Otel'e dönüştü. Otel Alaçatı'nın ilk butik oteli olma özelliğine sahip.

Manisa Zeynep Onbaşı Evi restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Tarihi Kula Evleri’ni gün yüzüne çıkarmak için başlattığı çalışmalardan bir tanesi olan Zeynep on Başı Evi restorasyonu hızla devam ediyor.

Manisa'daki Zeynep Onbaşı Evi onarılacak!

Zeynep Onbaşı Evi olarak anılan ve halk arasında 'Eski Hastane' olarak da bilinen tarihi yapıyı satın alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, onarım projelerini hazırlayarak, binayı hizmete kazandırmak için ihale hazırlığına başladı.

1942 yılında Zeynep Hanım Konağı tamamen yanarak kül olmuş!

Abdülaziz devri sadrazamlarından Yusuf Kâmil Paşa’nın eşi Zeynep Kâmil Hanım'ın adını taşıyan ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nin bulunduğu yerde bulunan meşhur Zeynep Hanım Konağı 1942 yılında yanarak tamamen kül olmuş.

Çiğli Özel Huzur Konağı Yaşlı Bakım ve Huzurevi'nde yangın çıktı!

Çiğli ilçesinde özel bir huzurevinde yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Evka-2 semtindeki 27 kişiye hizmet verildiği öğrenilen Özel Huzur Konağı Yaşlı Bakım ve Huzurevi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı...

Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi,beş yıldızlı otel konforunda inşa edildi!

Ankara'nın seçkin semti Yaşamkent'te "Bir Gülüşün Yeter" sloganıyla kapılarını açmaya hazırlanan Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi, beş yıldızlı otel konforunda inşa edildi. Konak sektördeki hizmet standardını en üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Kilis eski hükümet konağının restorasyonu hızlandı!

Kilis' te eski hükümet konağının restorasyonunun hızlı bir şekilde sürdüğü bildirildi. 200 günde bitirilmesi planlanan eski hükümet konağının restorasyonunun 12 Haziran 2014 tarihinde tamamlanması bekleniyor...

Tarihi Sabit Efendi Konağı’nın temeli atıldı!

Tarihi Sabit Efendi Konağı’nın temeli atıldı, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından projelendirilen çalışma ile Yahyalar Mahallesi’nde bulunan Tarihi Sabit Efendi Konağı, aslına uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Tarihi Sabit Efendi Konağı’nın temeli atıldı!

Sakarya ile özdeşleşen Tarihi Çark’ı Kent Park içerisinde inşa eden Büyükşehir Belediyesi, şimdi de 1999 depreminde ağır hasar alan Tarihi Sabit Efendi Konağı’nı şehre kazandırıyor...

Yücel Kültür Vakfı Abud Efendi Konağı'nı 4 milyon dolara satışa çıkardı!

1800’lü yılların sonunda yaptırılan Abud Efendi Konağı 4 milyon doları olan yatırımcıları bekliyor. Sultanahmet Meydanı’na yaklaşık 70 metre uzaklıkta olan bina şu an yüzde 20 kapasiteyle hizmet veriyor...

Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Ankara'nın seçkin semti Yaşamkent'te "Bir Gülüşün Yeter" sloganıyla kapılarını açmaya hazırlanan Ankara Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi, sektördeki hizmet standardını da üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Portakal Hafız Konağı’nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, restorasyon çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Gerçekleştirilen ihale ile İzmit Çukurbağ Mahallesi’nde bulunan Portakal Hafız Konağı’nın restorasyon çalışması için ilk adım atıldı.

Zeynep Onbaşı Konağı Haberi

Zeynep Onbaşı Konağı

Tarihi Kula Evleri'ni gün yüzüne çıkarma çalışmaları sürüyor. Taş Mahallesi sınırları içerisindeki 39 Ada 6 parselde kayıtlı toplam 319 metrekare yüzölçümlü, avlulu ahşap ev vasıflı, korunması gerekli kültür ve tabiat varlığı olan, 12 odalı ve toplam iki katlı tarihi konağın onarılacak olması Kulalıları heyecanlandırdı. 



Yeni...