25 / 04 / 2024

Zeytinburnu Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu

Zeytinburnu Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu

Kız öğrencilerin huzurla ve güven içinde kalacağı 414 yataklı Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışını yapan Zeytinburnu Belediyesi, yüzlerce kız öğrencinin “Kalacak yer” derdine son verdi.

Özak GYO'nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!

Özak Global Holding, konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yaptığı son dakika açıklamasında 4 yılda 3 bin konut hedeflediklerini dile getirdi.

Rank Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rank Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Akbalık tarafından kuruldu.

Ahmet Akbalık Kimdir? Ahmet Akbalık Nerelidir?

Ahmet Akbalık ne iş yapıyor? Ahmet Akbalık’ın mesleği nedir? Ahmet Akbalık nereden mezundur? İşte detaylar!

Ticari gayrimenkulde kira sınırı kaldırılacak mı? 

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, kira artışına getirilen yüzde 25 sınırını konutlar için desteklediğine dikkat çekti. Fakat Akbalık, ticari gayrimenkulde de sınırlama olmaması gerektiğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Ecas Emlak Danışmanlık Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecas Emlak Danışmanlık Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Kartal Kırdar tarafından kuruldu.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeyecek! Sektörü neler bekliyor?

Özak Global Holding Başkanı Ahmet Akbalık, konut fiyatlarında yaşanan artışın süreceğine dikkat çekti. Akbalık, her sene en az 700 bin konut üretilmesinin gerekli olduğuna vurgu yaparak sektörü değerlendirdi...

Azim Yatırım Gayrimenkul Çanta Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azim Yatırım Gayrimenkul Çanta Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Fatih Şirin ve Yunus Akbalık ortaklığında kuruldu.

Asa Group Global Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Asa Group Global Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Akbalık tarafından kuruldu.

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arık ve Mehmet Alkılıç tarafından kuruldu.

Key İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Key İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Aslı Karahan, Celal Hoca Kaplan, Ferhat Akbalık ve  Yakup Kahriman tarafından kuruldu.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık'ın seçilmelerine karar verildi.

Kamer İnşaat Ticaret Ve Sanayii Anonim Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Kamer İnşaat Ticaret Ve Sanayii Anonim Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 14 milyon 395 bin 900 TL sermaye bedeli ile Ahmet Akbalık tarafından açıldı.

Zeytinburnu Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu Haberi

Zeytinburnu Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu

Öğrencilere yönelik yatırımların hız kesmeden devam ettiği Zeytinburnu’nda 24 bin 253 metrekarelik alana inşa edilen 414 yataklı Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu, Kazlıçeşme Mahallesi’nde yapılan törenle hizmete açıldı. Zeytinburnu Belediyesi'nde yer alan habere göre, spor salonu, kütüphanesi, 315 kişilik çok amaçlı salonu ve 167 araçlık kapalı otoparkıyla binlerce öğrenciye yuva olacak kız yurdunun açılışıyla birlikte Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Yurdu, Fatma Süslügil İlkokulu ve Ayhan Şahenk Ortaokulu, Sümer Mahallesi Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi’nin de temel atma töreni yapıldı.

120 milyon 548 bin lira değerindeki yatırımların açılış ve temel atma törenine Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Orhan Erdem, İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, Zeytinburnu İlçe Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Biruni Üniversitesi Rektörü...