29 / 03 / 2024

Zigbee radro teknolojileri

Zigbee radro teknolojileri

Zigbee radyo teknolojisi yeni yapılar ve yenileme çalışmaları için duvarlara zarar vermeden kablosuz çözümler sunuyor. Zigbee, dünya genelinde 2.4 GHz ve frekans modifikasyonuna imkan sağlayan iletişim frekansına sahip .

Bioen Enerji Ve Çevre Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bioen Enerji Ve Çevre Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Elif Gamze Ağırgöl tarafından kuruldu. 

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri düzenlendi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından İstanbul’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi.

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'na 5 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

Nepenthe Araştırma Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nepenthe Araştırma Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugüm Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Akar tarafından kuruldu.

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri yapıldı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Van’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi.

Asya Zemin Mühendislik Teknolojileri Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Zemin Mühendislik Teknolojileri Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şanlı tarafından kuruldu. 

Enovas Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Enovas Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Roomorhome Bilgi Teknolojileri Yazılım Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roomorhome Bilgi Teknolojileri Yazılım Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Afgan Hasanov tarafından kuruldu. 

Ender Kalıp Teknolojileri Ve Makina Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ender Kalıp Teknolojileri Ve Makina Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Şengül tarafından kuruldu. 

Antikor Teknolojileri Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Antikor Teknolojileri Merkezi Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Işın Nergiz Geren tarafından kuruldu. 

Antalya’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Antalya’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi. 

Elvan Geri Dönüşüm Ve Çevre Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elvan Geri Dönüşüm Ve Çevre Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Esener tarafından kuruldu.

Aljaber Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aljaber Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Awad Rasheed Suleıman Mansour ve Mohammed Sultan Jaber ortaklığında kuruldu. 

Zigbee radro teknolojileri Haberi

Zigbee radro teknolojileri

Zigbee radyo teknolojisi duvarlara zarar vermeden yaşam alanlarınızda kablosuz çözümler sunuyor. Aydınlatma panjur sistemleri ve teknik alarmların kontrolünü yapan Zigbee teknolojisinde, 2.4 GHz frekansında vericiler ve alıcılar kullanıyor. Cihazlar üzerinden çift yönlü iletişim kurabilme özelliği ile iletişim sürekliliği devam ettiriliyor. 


Zigbee sistem altyapısı kablosuz olduğu gibi kimi kablolu sistemlere geçit (gateway) cihazlarıyla entegre olabiliyor. İki yollu (bidirectional) yapısı sayesinde iletişim ağında herhangi bir kopukluk olduğunda bağlı olan diğer cihazlar üzerinden birden fazla iletişim yolu kurarak süreklilik ve güvenlik sağlıyor. Tek bir noktada 65 binden fazla adresleme sağlayarak bir çok cihazın bağlı kalmasına yardımcı oluyor. 


Zigbee teknolojisi yeni ve eski yapılara uygulanabiliyor. Eski yapılarda kablolama, kolaylıkla kablosuz iletişime uygun hale getirilebiliyor. Yeni yapılarda ise tamamen kablosuz ağ kullanılacağı gibi kablolu sistemlere de...