28 / 03 / 2024

Zile Dereboğazı İçme Suyu Barajı ne zaman bitecek

Zile Dereboğazı İçme Suyu Barajı ne zaman bitecek

Zile'nin içme suyunu karşılayacak olan Zile Dereboğazı içme suyu barajı yapım çalışmasını yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Milletvekili Celil Göçer yapılacak olan barajla Zile arıtılmış suya kavuşacak dedi.

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde ön talep fırsatı!

DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, İstanbul Boğazı ile özdeşleşen yalı konseptini Ege’nin maviliklerine taşıyor. Dap Çeşme projesinde ön talep fırsatı başladı. 

Emekli promosyonlarında az önce kırmızı kodla geçildi! İş Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat...

Emekli promosyonlarıyla ilgili kafa karışıklığı devam ederken az önce emekli vatandaşları yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. En yüksek emekli promosyonu veren banka ve promosyonların son başvuru tarihleri açıklandı.

Dolarla ilgili flaş gelişme! Az önce rakamlar açıklandı! Yarın dolar ne olacak? Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dolar ile ilgili flaş gelişme az önce yaşandı. Dolar/TL kuru, piyasaların açılması ile birlikte alış satış rakamları açıklandı. Peki bugün dolar kaç TL? Dolar ne kadar? Yarın dolar ne olur; düşer mi, yükselir mi? Son dakika dolar kur

Kira sözleşmesi en az kaç yıl olur?

Konut ve işyeri gibi gayrimenkullerin kiralanmasında taraflar arasında sözleşme yapılabiliyor. Peki, kira sözleşmesi en az kaç yıl olur?

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Türkiye'de en az 7 milyon binanın dönüşmesi gerekiyor!

TBMM Depremlere Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu'nda ülke genelinde kentsel dönüşüme girmesi gereken binalar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Buna göre tüm ülkede en az 7 milyon binanın dönüşmesi gerekiyor. 

Muammer Keskin: Şişli'de en az beş mahallede yerinde dönüşüm şart!

İstanbul Şişli'deki çalışmalar hakkında bilgi veren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçede bulunan en az 5 mahallenin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Söğütlüçeşme AVM Gar projesinde inşaat alanı arttı, kira bedeli aynı kaldı!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olan Kadıköy Söğütlüçeşme’deki TCDD arazisine yapılması planlanan tartışmalı AVM’nin arkasında rant olduğu ileri sürüldü. İddialara göre, TCDD alana pazar kurdursaydı bile bugün en az aylık 4 milyon TL kazancı olacaktı şimdi ise aylık 160 bin TL alacak...

Ekonomide hayata geçirilen tedbirler sayesinde normalleşme konuşulmaya başlandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın da katıldığı toplantının açılışında konuşan Hisarcıklıoğlu, Kovid-19 salgını sürecinde Bakan Albayrak'ın attığı adımlarla sıkıntılı sürecin en az hasarla geride bırakılacağını ve yeniden büyüme sürecine girileceğini söyledi.

İBB, Boğaz'a sıfır arsasını 18.5 milyon TL'ye sattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beşiktaş Kuruçeşme'deki Boğaz'a sıfır arsasını sattı. Arsayı, bitişik parselde otel inşaatı yapan Esta Gayrimenkul firması 18 milyon 500 bin TL'ye satın aldı.

Kuruçeşme'de 26 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Kuruçeşme Mahallesi'nde boğaz kıyısında yer alan gayrimenkul 26 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk satış ihalesi 5 Ekim 2018 tarihinde yapılacak. 

İBB, Boğaz'ın kıyısındaki arsasını satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beşiktaş Kuruçeşme'de boğaz kıyısında yer alan son derece stratejik konumda bulunan arsasını satış listesine ekledi. 

TOKİ Çeşme'ye yeni bir yaşam alanı kazandırdı!

Yörelerin yerel mimari unsurlarından izler taşıyan az katlı yapılarla geleneksel mahalle kültürünün gelişimini destekleyen projeler üreten TOKİ, İzmir Çeşme’de inşa ettiği Reisdere Toplu Konutları’yla, bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.

Zile Dereboğazı İçme Suyu Barajı ne zaman bitecek Haberi

Zile Dereboğazı İçme Suyu Barajı ne zaman bitecek


Zile'nin içme suyunu karşılayacak olan Zile Dereboğazı içme suyu barajı yapım çalışmasını yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Milletvekili Celil Göçer yapılacak olan barajla Zile arıtılmış suya kavuşacak dedi.


Milletvekili Celil Göçer baraj inşaat alanında yaptığı açıklamasında Bu yapılmakta olan baraj Zile'mizin ihtiyacı içme ve tarımsal sulama ihtiyacını karşılayacak. Bu çalışmalar gör düğümüz kadarıyla hızlı bir şekilde devam ediyor. Şuanda tünelin 240 metrelik alanı tamamlanmış durumda 60 metrelik kısımda tamamlandığında içme suyunun flitlemelere gelen kısmı tamamlanmış olacak inşaatta büyük bir hızla ilerliyor. Proje süresi yaklaşık 3 yıl ama çalışan arkadaşlar 2 yıl içerisinde bitirileceğini ifade ediyorlar. Sayın Belediye Başkanımız Lütfi Vidinel Ankara'da Sayın Başbakanımıza Zile'nin su sıkıntısı yerel yönetimler toplantısında da ifade etmişti. Sayın Başbakanımızda Zile'nin su probleminin çözümü için...