19 / 04 / 2024

zin d natura kurtköy evleri

zin d natura kurtköy evleri

Zin D Natura Kurtköy adres bilgileri kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor

ZİN D Semt'te 4 milyon TL'ye 2+1! 1 ay sonra teslim!

ZİN D Semt projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 4 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin 1 ay sonra başlaması planlanıyor.

ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar?

ZİN D Yatırım ve Geliştirme şirketi tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki, ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar? İşte detaylar...

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Sahil Zeki ve Sara Zin Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Zin Otelcilik Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zin Otelcilik Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Sayılgan tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Düzce deposunun iskanı alındı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Düzce İli Merkez İlçesi Arapçiftliği Mahallesi 2177 Ada 2 Parsel'deki 15.253,87 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen 3.781 metrekarelik üç bloktan oluşan deponun Yapı Kullanma İzin Belgesi (İskan) alınmıştır.

ZİN D Semt projesi satışta! Yeni proje!

Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen marka ilçesi Çekmeköy’de hayata geçirilen Zind Semt projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor.

ZİN D Diamond Çekmeköy projesi satışta!

ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş. tarafından Çekmeköy'de inşa edilen ZİN D Diamond projesi satışa çıktı. Projede daire fiyatları 433 bin TL'den dükkan fiyatları, 466 bin TL'den başlıyor.

Zin D Zer güncel fiyat listesi 2019!

Satışların devam ettiği Zin D Zer projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Projede konut rezidans, hizmet rezidans ve çarşı yer alıyor...

Çevresel Etki Değerlendirmesi Müdürlüğü görev ve yetkileri 2018!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün de görev ve yetkileri aynı kararname kapsamında sıralandı. İşte Çevresel Etki Değerlendirmesi Müdürlüğü görev ve yetkileri...

Zin D Zer Çekmeköy nerede?

Zin D Zer projesi, Zin D Yatırım tarafından inşa ediliyor. Proje, 115 konut, 42 home ofis ve 73 dükkandan oluşuyor.

Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

Çekmeköy Zin D Zer projesi konut rezidans, hizmet rezidans ve çarşı bölümlerinden meydana geliyor. Peki Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

Zin D Zer Çekmeköy fiyat!

Zin D Yatırım imzası taşıyan Zin D Zer Çekmeköy projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor..

Zin D Zer Çekmeköy'de 249 bin TL'ye! Yeni proje!

Zin D Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Zin D Zer, konut rezidans, hizmet rezidans ve çarşı bölümlerinden meydana geliyor..

zin d natura kurtköy evleri Haberi

zin d natura kurtköy evleri

89 konuttan meydana gelen Zin D Natura projesi, Anadolu Yakası'nda Kurtköy'de yükseliyor. Zin D Natura Kurtköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 


Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş tarafından inşa edilen Zin D Natura Evleri Kurtköy'de 5 blok bulunuyor. Blokların 3 ila 4 katlı olarak tasarlandığı Kurtköy Zin D Natura satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Zin D Natura satış fiyatları 175 bin liradan başlıyor. 




Zin D Natura fiyat listesi!

60 metrekare 1 oda 1 salon konutların fiyatları 175 bin TL,

75 metrekare ile 80 metrekare 2 oda 1 salon konutların fiyatları...