28 / 03 / 2024

Zin D Zen fiyat listesi

Zin D Zen fiyat listesi

Zin D Zen Evleri kapsamında konut fiyatları 125 bin liradan başlıyor. Projede konutlar Aralık 2012'de teslim edilecek

ZİN D Semt'te 4 milyon TL'ye 2+1! 1 ay sonra teslim!

ZİN D Semt projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 4 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin 1 ay sonra başlaması planlanıyor.

ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar?

ZİN D Yatırım ve Geliştirme şirketi tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki, ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar? İşte detaylar...

İçinde kiracı olan evler artık satışa çıkarılamayacak! İşte yeni düzen satış güncellemesi

İçinde kiracı olan evler yeni satış güncellemesi ile satışa çıkacak. Yeni satış düzenlemesine göre içinde kiracı olan evler satışa çıkarılmayacak! İşte detaylar...

Yuva kuracaklar yatak ve baza hediyeli bu düğün paketi tam size göre! 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Yeni ev kurmak yeni bir düzen kurmak gibidir. Yeni evinize ve yeni düzeninize gerekli olan eşyalar işte bu pakette. Grand düğün paketi alana yatak+baza hediye. İşte haberin detayları.

'Gidin dolarınızı satın!' diyen İslam Memiş'ten yeni açıklama! Düzen bozuldu şimdi bunlar olacak...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) TL ticari krediler için yeni kararının açıkladı. Kararın ardından  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yeni açıklama geldi....

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zin D Sefin Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Sahil Zeki ve Sara Zin Korkmaz ortaklığında kuruldu.

İzmir'de yapı ruhsatı başvurularına yeni düzen!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan imar yönetmeliği yürürlüğe alındı. "Daha Temiz, Daha Yeşil ve Engelsiz bir İzmir" meydana getirmek amacıyla tekrar düzenlemeler yapılan yönetmelikte önemli değişiklikler oldu. 

A D Zemin Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A D Zemin Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eray Adalı ve Veli Düzen ortaklığında kuruldu.

Kamu ihalelerine yeni düzenleme!

Kamu ihaleleri için yeni düzen yapılması planlanıyor. Kamu İhale Yasası’nda yapılması planlanan yeni düzenleme ile aşırı düşük teklif veren istekliler sigorta şirketi teminatıyla ihaleye katılabilecek.

İcra ve iflasa yeni düzen! TBMM’ye sunulacak!

Devlet, icra, iflas ve konkordatoyla yasal uygulamaları yenileme kararı aldı. İcra, iflas ve konkordatoyla ilgili yasal düzenlemenin bayram sonrasında TBMM’ye sunulması planlanıyor.

İskeleler için yasal düzenleme geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sahillere çeki düzen vermek için harekete geçiyor. 81 ile gönderilecek genelgeye iskeleler için yeni imar planları hayata geçiyor. 

Kentsel dönüşümde yeni düzen!

Kentsel dönüşümle kalabalık ilçeler, yeşil alanı oldukça az olan ilçeler, eksik donatı alanı olan mahalleler yeni bir çehreye kavuşuyor. Peki mimarların bütüncül bir kent anlayışına yönelik kentsel dönüşüm önerileri neler? Kentsel dönüşüm çalışmalarında nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

ZİN D Diamond Çekmeköy projesi satışta!

ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş. tarafından Çekmeköy'de inşa edilen ZİN D Diamond projesi satışa çıktı. Projede daire fiyatları 433 bin TL'den dükkan fiyatları, 466 bin TL'den başlıyor.

Zin D Zen fiyat listesi Haberi

Zin D Zen fiyat listesi

Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilen Zin D Zen projesi toplam 16 bin 400 metrekarelik alan üzerinde kuruluyor. Taşdelen'de yer alan projede 2 blokta 96 konut yer alıyor. 


Aralık 2012'de konutların teslim edileceği projede 1+1'ler 125 bin liradna; 2+1'ler 219 bin liradan ve 3+1'ler 242 bin 200 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki 1+1'lerin alanları 53-87 metrekare; 2+1'lerin alanları 115 metrekare ve 3+1'lerin alanları ise 129 metrekare olarak tasarlandı. 


Proje kapsamında ödemeler banka kredisiyle yapılıyor. Zin D Zen'in sosyal alanlarında fitnes center, yüzme havuzu, sauna, oyun alanları, güvenlik yer alıyor. 



http://www.zin-dzen.com/

0216 642 0...