25 / 04 / 2024

ziraat bankası bankkart

ziraat bankası bankkart

Ziraat Bankası müşteri için duyuru yapıldı. Bankanın müşterilerine özel başlayan kampanyanın son 12 günü kaldı. İşte detaylar!

Ziraat Bankası ve Türk Telekom el ele verdi! Bu fırsat kaçmaz!

Ziraat Bankası ve Türk Telekom kampanyası çok konuşulacak. Ziraat Bankası otomatik ödeme talimatı kampanyası başlattı. İşte detaylar!

Ziraat Bankası Bankkart ile akaryakıt harcamalarınızda yüzünüz gülecek! İşte dev kampanya!

Ziraat Bankası Bankkart sahiplerine birbirinden farklı kampanya olanağı sunuyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte onlardan biri de akaryakıt harcamalarında geçerli olan kampanya!

Ziraat Bankası kartı olanlara son dakika! Kart sahiplerine 750 TL veriyor! Hemen alın

Ziraat Bankası müşterilerini sevindirecek bir haberi kendi resmi sayfasından duyurdu. Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada banka kartı olanlara 750 TL verileceği duyuruldu.

Ziraat Bankası'ndan Hepsiburada'da alışveriş yapanlara güzel haber! Bankkart Genç'e Özel çılgın fırsat...

Ziraat Bankası kampanyalarına devam ediyor. Bu kapsamda kurum, Hepsiburada'da Bankkart Genç'e Özel 350 lira ve üzeri alışverişe 50 lira, toplam 100 lira Bankkart Lira fırsatı sağlanacağını ilan etti.

Ziraat Bankası'ndan flaş kampanya! Son tarih 31 Ekim 2023!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası yeni kampanyası için düğmeye bastı. Peki Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ne zaman sona erecek? Ziraat Bankası BankKart Lira kampanyasının detayları neler?

Ziraat Bankası resmen açıkladı! Verilecek bu 1000 TL Bankkart Lira'yı sakın kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası resmen açıkladı. Verilecek bu 1000 TL Bankkart Lira'yı sakın kaçırmayın... İşte Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ile ilgili detaylar...

Ziraat Bankası 2.500 TL Bankkart Lira verecek! Dev kampanya için son gün 31 Ekim! 

Ziraat Bankası 2.500 TL Bankkart Lira hediye edecek. Pek çok kişinin yüzünü güldüren dev kampanya için son gün 31 Ekim olarak belirlendi.

Ziraat Bankası müşterilerine müjde! Verilecek 3 bin TL bankkart lirayı sakın kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası yeni bir kampanya başlattı. Pek çok kişinin yüzünü güldüren kampanya ile 3 bin TL bankkart lira hediye edecek.

Akaryakıt alacaklar müjde! Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu! İşte kampanya detayları...

Kapamayanlarına devam eden Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, Petrol Ofisi istasyonlarında 4. akaryakıt ve otogaz alışverişlerine 125 TL Bankkart Lira verileceğini açıkladı.

Ziraat Bankası son dakika vererek duyurdu!

Ziraat Bankası son dakika vererek duyurdu... Bankkart sahipleri, 5-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında bu yeni kampanyadan yararlanacak...

Ziraat Bankası'ndan son dakika müjdesi!

Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine özel bir kampanya başlattı. Bankkart ile Online Dil Okulu'ndan alınacak İngilizce eğitiminde yüzde 50 indirim ve hediye kurs imkanı sunan kampanya, dil öğrenmek isteyenlere büyük avantajlar sağlıyor.

Apple zamlarından sonra Ziraat Bankası'ndan müjde!

Ziraat Bankası'ndan müjde! Elektronik ürünleri uygun fiyatlarla almak isteyenlere harika bir fırsat! Troyestore.com'da Bankkart ile yapacağınız alışverişlerde muhteşem ödüller sizi bekliyor.

Ziraat Bankası kartıyla alışveriş yapana 790 TL değerindeki bu çanta hediye! Son tarih 3 Temmuz 2023!

Ziraat Bankası Bankkart ile alışveriş yapan kişilere 790 Türk Lirası değerindeki kanvas çantanın hediye edileceği ifade edildi. Ayrıca +4 taksit imkanı daha verileceği de belirtildi. İşte detaylar…

Ziraat Bankası'ndan bayram müjdesi: 250 TL Bankkart Lira hediye! Son 5 gün kaldı! 

Kurban Bayramı öncesinde Ziraat Bankası'ndan son dakika müjdesi geldi. Banka, Kurban Bayramı'na özel toplam 250 Bankkart Lira hediye ediyor. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası kartı olanlara verilecek 1000 TL’den nasıl faydalanırım?

Kamu bankalarının indirim, avans ve promosyon kampanyaları devam ediyor. Ziraat Bankası kartı olanlara 1000 TL verilecek. Bankkart kazanmak için şartlar da belli oldu.

Ziraat Bankası kartı olan herkese +3 taksit daha! Son tarih 31 Temmuz 2023…

Ziraat Bankası, Bankkart kullanan tüm müşterilerine ek olarak +3 taksit imkânı daha verdiğini duyurdu. Enza Home’da yapılacak tüm alışverişlerde geçerli olacak kampanya 31 Temmuz 2023’te sona eriyor.

ziraat bankası bankkart Haberi

ziraat bankası bankkart

Ziraat Bankası harekete geçti. 12 Ekim tarihinde başlayan kampanya 31 Ekim tarihinde son bulacak. Ekim ayında başlayan kampanya için son günlere girildi. Ziraat Bankası yaptığı açıklama yaptı. Bankanın yaptığı açıklama şu şekilde; “Kredi kartınız ile yaptığınız alışverişlerinizi, Bankkart Liralarınız ile hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman ödeyebilirsiniz.”

İşte haberin detayları…

ZİRAAT BANKASI BANKKART LİRALAR KULLANILABİLİR DURUMDA!

Ziraat Bankasının bu kampanyasına katılım şu şekildedir; Sadece bireysel kredi kartları ile yapılan ve karta TL olarak yansıyan alışverişler Bankkart Lira ile ödenen yani bu şekilde belirtilen duyuruda yalnızca bireysel kredi kartı ya da banka kartı ile kazanılmış olan Bankkart Liralar kullanılabileceği duyuruldu.

Ödeme Bankkart Mobil, Ziraat Mobil ve İnternet Şube ile “Bankkart Lira İle Öde” menüsünden veya ekranda listelenen uygun alışverişler üzerindeki “Bankkart Lira İle...