25 / 04 / 2024

Ziraat Bankası güncel konut kredisi oranları

Ziraat Bankası güncel konut kredisi oranları

Ziraat Bankası konutunu paylaşarak ödemelerini düşürmek isteyenler için azami 5 kişiye kadar ortak konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası'ndan son 18 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanın hesaplarına 7 bin 500 TL yatırılacak!

Mart ayındaki kampanyalarıyla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam eden Ziraat Bankası'nın 18 gün içerisinde bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak...

Ziraat Bankası'ndan son 27 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak!

Başlattığı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldüren Ziraat Bankası bir kampanyasını daha açıkladı. Ziraat Bankası müşterisi olup da bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak... İşte kampanya detayları...

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank peş peşe açıkladı: Bu rakamlara aman dikkat! Ev alacaklar şimdi göz atın! 

Ev alacaklar, banka banka konut kredisi hesaplamalarını araştırıyor. Peki 3 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi ne kadar? İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredisi hesaplama 29 Ekim 2023...

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Başvuruyu eksiksiz yapanın IBAN numarasına 5 gün içinde 2 bin 500 TL yatacak!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, ekim ayına özel düzenlediği kampanyalar kapsamında son kez duyuru yaptı. Ziraat Bankası, düzenlediği bir kampanya kapsamında hesaplara 2 bin 500 TL yatıracağını ve kampanyanın 31 Ekim’de sona ereceğini vurguladı.

Ziraat Bankası 2.500 TL Bankkart Lira verecek! Dev kampanya için son gün 31 Ekim! 

Ziraat Bankası 2.500 TL Bankkart Lira hediye edecek. Pek çok kişinin yüzünü güldüren dev kampanya için son gün 31 Ekim olarak belirlendi.

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Hesabınıza 3 gün içinde tam 3 bin TL yatacak!

Ziraat Bankası, Apple bilgisayar almak isteyenlere özel bir kampanya düzenlediği. Gürgençler ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanyaya göre Apple bilgisayar alımlarında 3 bin TL hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası müşterilerine müjde! Verilecek 3 bin TL bankkart lirayı sakın kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası yeni bir kampanya başlattı. Pek çok kişinin yüzünü güldüren kampanya ile 3 bin TL bankkart lira hediye edecek.

Akbank, Halkbank, Vakıfbank, ve Ziraat Bankası... Bankalar tek tek açıkladı. Paraya ihtiyacı olanlar baksın

Akbank, Halkbank, Vakıfbank, ve Ziraat Bankası tarafından güncel faiz oranları açıklandı. Paraya ihtiyacı olan vatandaşların buna bakması gerekiyor.

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

Ziraat Bankası’ndan eylül ayına özel 1.250 TL hediye! Başvuruyu yapan parayı kapacak!

Ziraat Bankası, tatil sezonunun kapanmasına sayılı günler kala yeni bir kampanya düzenledi. Tatil Sepeti ile iş birliği kapsamında düzenlediği kampanyayla 1.250 TL hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini açıkladı.

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının hemen ardından dolar/TL kuru düşüşe geçti. Hafta sonunun ilk günün de dolar kuru merak ediliyor. 1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı.

Levent Marmaralı kimdir? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Levent Marmaralı, kaç yılında ve nerede doğdu? İş hayatına ne zaman başladı? Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Marmaralı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ziraat Bankası güncel konut kredisi oranları Haberi

Ziraat Bankası güncel konut kredisi oranları

Ziraat Bankası konut kredisi taksitlerini tek başına ödemekte güçlük çeken müşterilerine taksitlerin bölüşerek ortak ev sahibi olabilme fırsatı sunuyor. Banka ortak konut kredisi ürünü için en az 2 en fazla ise 5 kişiye kadar kredi kullandırıyor.

15 yıla kadar vade imkanı sunulan kredi ürününde konutun ekspertiz değerinin en fazla yüzde 90’ına kadar kredi sağlıyor. Kredi vadesi boyunca krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis ediliyor. Ayrıca gerek görülmesi halinde banka ek teminat talep edebiliyor. Ziraat Bankası konut kredisine ek olarak hayat, konut ve deprem (DASK) sigortasının banka tarafından yapılmasını zorunlu tutuyor.

Ziraat Konut Kredisi Faizleri

Ziraat Bankası sıfır konutlar için yüzde 0.79 faiz oranı sunsa da ortak konut kredisi için faiz oranlarını yüzde 0.94 olarak uyguluyor. Ziraat Bankasının lgl kred ürününün yıllık...